CE ARE ȘEFUL IPJ-HUNEDOARA,LIVIU DUMITRU,ÎMPOTRIVA LUI DUMITRU COARNĂ ?

39

Observatorul Național a intrat în posesia unei înregistrări în care inspectorul șef al IPJ-Hunedoara,Liviu Dumitru,vorbește nu tocmai în termeni colegiali despre președintele SNPPC,Dumitru Coarnă.Din înregistrare reiese că Liviu Dumitru,ar avea informații despre presupuse fapte ilegale,sau cel puțin acesta invocă necinstea unor polițiști de la vârful structurii.
Am încercat să obținem un punct de vedere de la IPJ-Hunedoara pentru a detalia cele susținute pe înregistrare însă am fost refuzați pe motiv că discuțiile private nu se comentează.
Din informațiile noastre discuția ar fi avut loc în sediul IPJ-Hunedoara,chiar în biroul lui Liviu Dumitru.

Va urma !

39 COMENTARII

 1. Domnule Wagner, nu vă supărați domnule: păi cum să vă răspundă la întrebări ? Acum TOATE birourile din IPJ Hunedoara sunt prea ocupate să-i cerceteze pe TOȚI care L-AM înregistrat VREODATĂ pe Dumitru Liviu Gabriel ! Nu cumva orgoliul să aibă de suferit. Că doar trebuia să ajungă secretar de stat în MAI.

 2. Domnule Wagner, nu vă supărați domnule: păi cum să vă răspundă la întrebări ? Acum TOATE birourile din IPJ Hunedoara sunt prea ocupate să-i cerceteze pe TOȚI care L-AM înregistrat VREODATĂ pe Dumitru Liviu Gabriel ! Nu cumva orgoliul să aibă de suferit. Că doar trebuia să ajungă secretar de stat în MAI.

 3. Domnule Wagner, nu vă supărați domnule: păi cum să vă răspundă la întrebări ? Acum TOATE birourile din IPJ Hunedoara sunt prea ocupate să-i cerceteze pe TOȚI care L-AM înregistrat VREODATĂ pe Dumitru Liviu Gabriel ! Nu cumva orgoliul să aibă de suferit. Că doar trebuia să ajungă secretar de stat în MAI.

 4. coarna ar trebui sa lamureasca rapid problema ! din implicarea in cazul berbeceanu ( atunci cred ca era jurist la sindicat), din alaritiile publice chiar arata ca un sindicalist care isi apara colegii ( asta e in fisa postului)

 5. coarna ar trebui sa lamureasca rapid problema ! din implicarea in cazul berbeceanu ( atunci cred ca era jurist la sindicat), din alaritiile publice chiar arata ca un sindicalist care isi apara colegii ( asta e in fisa postului)

 6. coarna ar trebui sa lamureasca rapid problema ! din implicarea in cazul berbeceanu ( atunci cred ca era jurist la sindicat), din alaritiile publice chiar arata ca un sindicalist care isi apara colegii ( asta e in fisa postului)

 7. Un adevărat lider de sindicat, atunci când suna un inspector -șef și ăla vede pe telefon cine îl sună, ar trebui să -îi cadă telefonul din mână! Să -i fie frică să răspundă la telefon și să se întrebe : ce s-a mai întâmplat? Cum o rezolv să nu iasă tam-tam? În schimb, noi auzim tot felul de chestii din astea. ..Întreb : oare sunt cu adevărat liderii de sindicat ai noștri? Că dacă da, ar trebui să le bea sângele ăstora, dar văd că nu le e sete. ..

 8. Un adevărat lider de sindicat, atunci când suna un inspector -șef și ăla vede pe telefon cine îl sună, ar trebui să -îi cadă telefonul din mână! Să -i fie frică să răspundă la telefon și să se întrebe : ce s-a mai întâmplat? Cum o rezolv să nu iasă tam-tam? În schimb, noi auzim tot felul de chestii din astea. ..Întreb : oare sunt cu adevărat liderii de sindicat ai noștri? Că dacă da, ar trebui să le bea sângele ăstora, dar văd că nu le e sete. ..

 9. Un adevărat lider de sindicat, atunci când suna un inspector -șef și ăla vede pe telefon cine îl sună, ar trebui să -îi cadă telefonul din mână! Să -i fie frică să răspundă la telefon și să se întrebe : ce s-a mai întâmplat? Cum o rezolv să nu iasă tam-tam? În schimb, noi auzim tot felul de chestii din astea. ..Întreb : oare sunt cu adevărat liderii de sindicat ai noștri? Că dacă da, ar trebui să le bea sângele ăstora, dar văd că nu le e sete. ..

 10. GOARNA asta in loc sa vada de problemele din Politie umbla de nebun in fiecare seara pe la ANTENA 3 si face politica de parca el este deputat !…. inteleg sa mergi o data la cateva luni la un post tv sa spui problemele din institutie dar nu seara de seara si sa faci politica sa te dai ISTETUL TARII , ca nu mai pot vorbi nici ceilalti de el pt ca ocupa tot timpul !…..cei care bat din gura ca si GOARNA nu sunt buni sa rezolve problemele pt ca numai latratul este de ei !….

 11. GOARNA asta in loc sa vada de problemele din Politie umbla de nebun in fiecare seara pe la ANTENA 3 si face politica de parca el este deputat !…. inteleg sa mergi o data la cateva luni la un post tv sa spui problemele din institutie dar nu seara de seara si sa faci politica sa te dai ISTETUL TARII , ca nu mai pot vorbi nici ceilalti de el pt ca ocupa tot timpul !…..cei care bat din gura ca si GOARNA nu sunt buni sa rezolve problemele pt ca numai latratul este de ei !….

 12. GOARNA asta in loc sa vada de problemele din Politie umbla de nebun in fiecare seara pe la ANTENA 3 si face politica de parca el este deputat !…. inteleg sa mergi o data la cateva luni la un post tv sa spui problemele din institutie dar nu seara de seara si sa faci politica sa te dai ISTETUL TARII , ca nu mai pot vorbi nici ceilalti de el pt ca ocupa tot timpul !…..cei care bat din gura ca si GOARNA nu sunt buni sa rezolve problemele pt ca numai latratul este de ei !….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here