Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  CEI CU MULȚI BANI ZBIARĂ CÂND SUNT DEBRANŞAȚI , IAR AMĂRÂȚII PLĂTESC

  PUBLICAT ÎN

  Costel Avram: “Apa Serv Valea Jiului nu taie apa necăjiţilor, noi îi debranşăm pe cei care au de unde da, însă  trăiesc ca nişte căpuşe pe spatele oamenilor care plătesc”.
  Aproape zilnic la operatorul de apă şi canalizare din Valea Jiului sunt zeci de oameni care cer audienţă la conducere, pentru a găsi o soluţie la facturile restante, iar cei mai mulţi sunt de bună credinţă. Din cauza unor greutăţi au rămas restanţi şi vor să-şi achite ceea ce au consumat, iar pentru aceştia se găsesc întotdeauna soluţii astfel încât să nu rămână fără apă dar să aibă şi ce pune pe masă. Directorul general al societăţii spune că are sute de exemple, de oameni de bună credinţă care au plecat mulţumiţi după discuţiile cu angajaţii care se ocupă de recuperarea datoriilor. „De la bun început vreau să fac precizarea că oamenii de rând au conştiinţă, plătesc, ştiu că beneficiază de un serviciu. Cei cu mulţi bani şi afaceri de miliarde au tupeu şi cred că li se cuvine să primească apă gratis. Ei fac scandal, iar printre ei sunt politicieni prinşi că furau apă, afacerişti, oameni cu funcţii care se cred importanţi şi care au fost obişnuiţi să ia fără să plătească. De când am venit la conducerea societăţii, aceste căpuşe au fost în vizorul nostru şi am găsit situaţii în care nu plătiseră apa de ani de zile însă consumau fără griji. Plăteau pentru ei consumatorii de bună credinţă, dar acest lucru s-a terminat. Au făcut presiuni, au apelat la relaţii, m-au făcut cu ou şi cu oţet profitând de statutul lor de politicieni sau oameni potenţi. Cu un tupeu de neimaginat şi populism ieftin au reuşit să-i convingă pe unii că ei le vor binele. Nu le-au spus şi că au vrut să căpuşeze firma aceasta şi eu nu le-am permis. Cât voi fi la această societate ei nu vor avea câştig, pentru că ei vor lua dar de plătit tot acei oameni păcăliţi de ei vor plăti”, a declarat directorul general al SC Apa Serv Valea Jiului, Costel Avram. Întrebat cum pot fi păsuiţi datornicii de bună credinţă, Avram spune că nu a fost situaţie în care oamenilor să nu li se fi oferit o soluţie avantajoasă şi pentru ei. „A venit un individ în audienţă, cu gura mare, că el face şi drege. Avea restanţe de trei ani de zile şi nici n-a vrut să discute cu noi, când am mers să vedem cum găsim o soluţie. I-am tăiat apa! În faţa lui, la audienţă, o bătrânică avea datorie 180 de lei. Cu cuponul de pensie în mână ne-a arătat că nu poate plăti totul o dată, că n-ar mai avea ce mânca. Colegii mei i-au făcut imediat reeşalonare, a achitat o părticică şi lunar dă puţin câte puţin. Pentru aceşti oameni găsim soluţii, dar pentru cei care vor să trăiască pe spatele amărâţilor nu vom avea niciodată înţelegere”, mai spune Costel Avram. 
   

  SPONSORIZATE

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  Senatoarea Lucica Dina Muntean și-a dat demisia din PNL!

  „După anunțul primarului Tiberiu Iacob Ridzi că va candida pentru un nou mandat din...

  Află cum te poți recupera după un infarct miocardic cu doar 20 de ședințe de oxigenoterapie în capsulă hiperbară!

  Ai rămas cu hipertensiune arterială, iar din aceasta cauză nu te poți liniști crezând...

  Cum să rezolvi problema veniturilor mici și să obții un certificat de competențe profesionale ca și Mecanic Auto în doar 3 zile?

  Lucrezi de ani buni în domeniul mecanicii auto dar veniturile tale sunt încă foarte...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  Donald Trump, Împușcat la un Miting Electoral în Pennsylvania: Două Persoane Decedate!

  Fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, a fost împușcat în timpul unui miting...

  Pisică salvată de pompieri după ce a căzut într-un canal în Petroșani

  O pisică a fost salvată ieri de către pompierii Detașamentului Petroșani, după ce a...

  IMPLICAT ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER MORTAL, ARESTAT PREVENTIV 

  În dimineața zilei de 12 iulie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost...