Cinci blocuri din centrul Petroșaniului sunt reabilitate termic

Fondurile necesare sunt asigurate atât de Uniunea Europeană cât și de bugetul de stat. ”Lucrările de creștere a eficienței energetice la Blocul 4 de pe str. General Dragalina sunt în plină desfășurare. Vremea blândă a permis constructorului să continue această investiție. Imobilul este prins în proiectul care vizează reabilitarea termică a cinci blocuri turn din municipiul Petroșani pentru care s-a semnat contractul de proiectare și execuție în vara anului trecut, lucrările fiind finanțate parțial din fonduri europene”, a informat primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi.

Valoarea totală a proiectului este de 10.026.166, 29 lei, dintre care 3.775.078,46 reprezintă contribuția Uniunii Europene.Fondurile necesare sunt asigurate atât de Uniunea Europeană cât și de bugetul de stat. ”Lucrările de creștere a eficienței energetice la Blocul 4 de pe str. General Dragalina sunt în plină desfășurare. Vremea blândă a permis constructorului să continue această investiție. Imobilul este prins în proiectul care vizează reabilitarea termică a cinci blocuri turn din municipiul Petroșani pentru care s-a semnat contractul de proiectare și execuție în vara anului trecut, lucrările fiind finanțate parțial din fonduri europene”, a informat primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi.

Valoarea totală a proiectului este de 10.026.166, 29 lei, dintre care 3.775.078,46 reprezintă contribuția Uniunii Europene.