Ciolacu, decizie cu privire la legea carantinării și izolării: Nu putem accepta!

0

Marcel Ciolacu a făcut o declarație de presă la sediul din Șoseaua Kiseleff, cu privire la legea carantinării și izolarăii. Acesta susține că acest act normativ este unul prost, iar social-democrații nu pot accepta o astfel de lege.

„Legea înaintată de către guvernul Orban este o lege proastă, așa cum a fost prezentată atât în Camera Deputaților, iar acum în Senat, Senatul fiind forul decizional. Am încercat la Camera Deputaților, cu ONG-urile, să avem un punct de vedere transparent asupra legii. O să continuăm la Senat dezbaterile, atât cu CSM, cât și cu organizațiile care luptă pentru drepturi și libertăți. Nu putem accepta această lege și nu putem vota această lege”, a declarat Marcel Ciolacu.

„Mai mult, singurul membru al guvernului care a venit să susțină această lege este domnul secretar de stat Raed Arafat, ca și specialist în ceea ce privește epidemia. Nu au venit în fața parlamentarilor nici primul-ministru, nici ministrul Sănătății și nici ministrul Justiției. Cu alte cuvinte, nu a venit niciun om politic din PNL să susțină această lege, domnul Arafat nefiind un membru de partid, nici PNL, nici PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here