Ciolacu, decizie cu privire la legea carantinării și izolării: Nu putem accepta!

Marcel Ciolacu a făcut o declarație de presă la sediul din Șoseaua Kiseleff, cu privire la legea carantinării și izolarăii. Acesta susține că acest act normativ este unul prost, iar social-democrații nu pot accepta o astfel de lege.

„Legea înaintată de către guvernul Orban este o lege proastă, așa cum a fost prezentată atât în Camera Deputaților, iar acum în Senat, Senatul fiind forul decizional. Am încercat la Camera Deputaților, cu ONG-urile, să avem un punct de vedere transparent asupra legii. O să continuăm la Senat dezbaterile, atât cu CSM, cât și cu organizațiile care luptă pentru drepturi și libertăți. Nu putem accepta această lege și nu putem vota această lege”, a declarat Marcel Ciolacu.
„Mai mult, singurul membru al guvernului care a venit să susțină această lege este domnul secretar de stat Raed Arafat, ca și specialist în ceea ce privește epidemia. Nu au venit în fața parlamentarilor nici primul-ministru, nici ministrul Sănătății și nici ministrul Justiției. Cu alte cuvinte, nu a venit niciun om politic din PNL să susțină această lege, domnul Arafat nefiind un membru de partid, nici PNL, nici PSD.