Ciolacu ia în calcul intrarea la guvernare a PSD sau susținerea unui guvern minoritar: ”Toate variantele sunt în discuție”

Marcel Ciolacu a declarat că sunt în discuție toate variantele posibile pentru formarea noului guvern, inclusiv intrarea PSD la guvernare sau susținerea unui guvern minoritar.

”În primul rând, domnul Florin Cîțu, președintele PNL, uită un lucru – că nu poate negocia cu PSD, deoarece are o decizie internă a partidului care nu poate negocia cu PSD”, a spus Marcel Ciolacu.

Acesta a fost întrebat și cum va proceda dacă Nicolae Ciucă va cere susținerea PSD pentru un guvern minoritar, iar Ciolacu a răspuns: ”Presupun că a făcut-o deja. Haideți să vedem, să ajungem la acea discuție”.

Liderul PSD a mai declarat și faptul că PSD ia în calcul toate variantele posibile, precum intrarea la guvernare și susținerea unui guvern minoritar.

”Absolut toate variantele sunt în discuție”, a spus Marcel Ciolacu.

Îţi mulțumim că urmăreşti materialele realizate de OBSERVATORUL NAȚIONAL TV. Cu puțin mai multe resurse, am putea face mult mai mult. Banii rezultați din contribuțiile voastre sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile,transmisiunile live, analizele și proiectele noastre.
Poți să contribui cu donații -Revolut
CONT ÎN LEI: RO96 BREL 0005 5099 6283 0100
CONT ÎN VALUTĂ: LT45 3250 0540 2487 0648
PayPal : observatorultvnewspress@gmail.com
Vă mulțumim!