COLONEL (rz) Petrişor Toderiţă JILIP a trecut la cele veşnice

Cu adâncă durere în suflet, colectivul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Decebal” Hunedoara anunţă trecerea la cele veşnice a celui care a fost un bun camarad, prieten şi comandant, colonel (rz.) Petrişor Toderiţă JILIP.
Domnul colonel (rz.) Petrişor Toderiţă JILIP s-a născut în data de 02.01.1956 în localitatea Vulcan, judeţul Hunedoara. A urmat cursurile Şcolii Militare de Ofiţeri Activi a M.A.I. în perioada 1977-1980, iar după absolvirea acestei instituţii de învăţământ a îndeplinit pe rând funcţiile de comandant de pluton, companie şi detaşament.
După o carieră de 26 ani în slujba ţării, la data de 30.08.2006, ofiţerul a trecut în rezervă.
Pe parcursul activităţii profesionale desfăşurate a obţinut rezultate bune şi foarte bune. A fost un ofiţer obiectiv, corect, de înaltă ţinută morală, manifestând tact, discernământ şi autocontrol atât în relaţiile de serviciu, cât şi în societate. Pentru calităţile de care a dat dovadă a fost apreciat deopotrivă de subordonaţi, comandanţi, precum şi de societatea civilă. Pentru toate acestea numele ofiţerul şi denumirea structurii de jandarmi conduse, Detaşamentul 3 Jandarmi Petroşani, au devenit sinonime.
Personalitatea domnului colonel (rz) Petrişor Toderiţă JILIP va rămâne un reper pentru întreg colectivul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Hunedoara.
Drum bun, domnule colonel…Dumnezeu să vă aibă în paza Sa!