Comisarul-șef de la Investigații Criminale Economice și fostul șef al IPJ Timiș au fost reținuți de DNA

Comisarul-șef al Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Timiș, Dumitru Pavel, și fostul șef al Poliției Timiș Sorin Muntean au fost reținuți, luni seară, după audierile de la DNA Timișoara, și conduși în Arestul Poliției Timiș, potrivit Agerpres.
Marți, ei vor fi prezentați magistraților cu propunerea de arestare preventivă.
La ieșirea de la audierile care au durat aproape șase ore, Dumitru Pavel a spus că a văzut o parte din dosar, dar că nu comentează mai mult de atât, în timp de Sorin Muntean nu a vorbit cu jurnaliștii.
Cei doi au fost aduși la audieri la DNA Timișoara luni după amiază în legătură cu dosarul de corupție în care s-au făcut luni percheziții.
Dumitru Pavel a declarat la intrarea în sediul DNA Timișoara că nu știe despre ce este vorba și că așteaptă să se lămurească lucrurile la audierile în fața procurorilor anticorupție.
Sorin Muntean a refuzat să răspundă la orice întrebare a presei. Sorin Muntean este, în prezent, ofițer la departamentul Ordine Publică, fiind cercetat într-un alt dosar al DNA Timișoara și pus la dispoziție pe durata anchetei.