Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  Comisarul șef Traian Berbeceanu- premiat de hunedoreni

  PUBLICAT ÎN

  PREMIANȚII FĂRĂ PREMII

  Pentru următoarea ediție a campaniei vă propunem să ne întâlnim cu un om care a generat o polemică puternică în societate, unii l-au susținut, alții l-au suspectat. Evoluția evenimentelor a demonstrat, până acum, că este un om care merită respectul comunității pe care a servit-o cu demnitate și devotament. Vorbim despre Traian Berbeceanu, polițistul al cărui nume este zilele acestea pe buzele tuturor.
   Comisarul șef Traian Berbeceanu, alături de colegii săi din Poliția Română, a reușit de-a lungul timpului să ofere un spațiu public mai sigur. Lupta împotriva criminalității organizate este o muncă grea, istovitoare, care presupune sacrificii în plan personal. O carieră în domeniu presupune, dincolo de integritate, o dăruire puternică, un devotament pentru valori morale și profesionale extraordinar. Numai așa se poate rezista într-o activitate cu stres puternic.
  Rezultatele din munca de poliție au fost notabile, nu sunt puține știrile în care acțiunile BCCO Alba-Iulia au fost mediatizate.
  Acum, când judecătorii au stabilit că Traian Berbeceanu este nevinovat, este oportun să-i spunem că-i mulțumim pentru munca sa în folosul nostrum al tuturor.
   Pentru exemplul de dăruire în plan profesional, pentru întreaga sa carieră, vă propunem să ne întâlnim cu el și să-i spunem că-i mulțumim pentru ceea ce ne oferă. Sâmbătă, 09 iulie 2016, ora 11.00, domnul Traian Berbeceanu vine să-l întâlnim. Aveți ocazia să îl priviți în ochi, să-i spuneți o vorbă caldă și să fiți parte dintre cei care îi vor mulțumi oficial printr-o diplomă și un buchet de flori venind în fața statuii lui Decebal din centrul Devei.
   
  Despre proiectul „Premianții fără premii”
  E vremea să facem ceva.
  A trecut sau ar fi trebuit să apună perioada lui „să se facă”. Dintr-un singur şi banal motiv pentru că se face. Societatea a mers înainte până acum, poate uneori destul de încet faţă de cum ne-am fi dorit, şi merge în continuare. Proiectul social „Premianţii fără premii” se vrea o modestă răsplată din partea societăţii pentru valorile noastre, cele autentice.
  Ei sunt oamenii a căror muncă este de folos tuturor. Ei sunt cei care ne fac viața mai frumoasă prin munca lor. Artiști, inventatori, meșteșugari și alții care ne arată că frumosul și utilul sunt aici, lângă noi.
  Astfel, proiectul vă invită să ieşim în stradă, de data asta nu pentru a protesta, ci pentru a mulţumi celor care, prin munca lor, prin ceea ce fac, prin preocupările lor, ne dau motive de mândrie. Propunerea este ca în fiecare sâmbătă să ne vedem în centrul Devei, la statuia ecvestră a lui Decebal. Vom invita de fiecare dată un om valoros, care prin munca lui, strădaniile lui, face ca România să existe. Vom merge acolo să-l cunoaştem, să-i mulţumim că există şi să-i strângem mâna în semn de preţuire şi respect.
  Vă invităm să fiţi parteneri ai unui proiect care doreşte să descopere şi să redescopere valorile României.
   

  SPONSORIZATE

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  Senatoarea Lucica Dina Muntean și-a dat demisia din PNL!

  „După anunțul primarului Tiberiu Iacob Ridzi că va candida pentru un nou mandat din...

  Află cum te poți recupera după un infarct miocardic cu doar 20 de ședințe de oxigenoterapie în capsulă hiperbară!

  Ai rămas cu hipertensiune arterială, iar din aceasta cauză nu te poți liniști crezând...

  Cum să rezolvi problema veniturilor mici și să obții un certificat de competențe profesionale ca și Mecanic Auto în doar 3 zile?

  Lucrezi de ani buni în domeniul mecanicii auto dar veniturile tale sunt încă foarte...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  Donald Trump, Împușcat la un Miting Electoral în Pennsylvania: Două Persoane Decedate!

  Fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, a fost împușcat în timpul unui miting...

  Pisică salvată de pompieri după ce a căzut într-un canal în Petroșani

  O pisică a fost salvată ieri de către pompierii Detașamentului Petroșani, după ce a...

  IMPLICAT ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER MORTAL, ARESTAT PREVENTIV 

  În dimineața zilei de 12 iulie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost...