Condamnatul Daniel Ovidiu Pleșcan, ridicat cu mascații pentru că a agresat un polițist

În câteva momente vă prezentăm IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE ! 
Tânărul, condamnat în prima instanță la trei ani de închisoare cu suspendare pentru proxenetism, s-a ales cu un nou dosar penal după ce a agresat un polițist aflat în timpul liber.
 

Scandalul provocat de fiul fostului consilier județean, Dorina Pleșcan, a plecat de la o provocare pusă la cale de tânăr și un alt individ care era cu el. Acesta se afla pe o terasă la care a ajuns, împreună cu o cunoștință, și angajatul Poliției Petroșani, aflat în timpul liber, pentru a lua masa. Pleșcan a scos un telefon mobil și a început să-l filmeze ostentativ pe omul legii, iar când acesta i-a cerut politicos să înceteze, Pleșcan a pornit scandalul.
”Un bărbat de 44 de ani, din Petrila, a fost agresat fizic, aseară, în jurul orei 23, pe terasa unui local din Petroșani. Polițiștii care au fost la fața locului au stabilit că bărbatul de 44 de ani, care se afla pe terasa localului împreună cu o cunoștință, a fost lovit de un alt bărbat de 26 de ani, din Petroșani, iar în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cercetările în acest caz se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani”, a declarat, Laura Bradu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara.
Pleșcan a fost ridicat de acasă de către polițiștii de la Serviciul Acțiuni Speciale al IPJ Hunedoara și dus la audieri la Poliția Petroșani.
Vom reveni.