Condamnatul penal Andrei Câmpean minte cu seninătate !

Dovedit pentru că și-a șantajat propria nașă a unuia dintre copii, dar și un alt afacerist, șantajistul încearcă să acrediteze ideea că autoritățile îi confirmă varianta în care susținea că dovedește cu probe (n.r. filmare) cum unul dintre copiii săi este lovit de un bărbat cu un par. Câmpean era în conflict cu un localnic din Colonie, conflict care a degenerat și s-a ajuns la violențe.

Șantajistul Andrei Câmpean arată, fără a-l mai menționa pe bărbatul pe care-l învinovățea prin plângere, că DGASPC Hunedoara confirmă că fiul său a fost lovit de un adult. Tot Câmpean invocă faptul că minorul a declarat la Poliția Petroșani, în prezența psihologului DGASPC, că nu a fost agresat de părinții săi. Condamnatul penal pentru șantaj știe că psihologul trimis de instituția de protecția copilului are alt rol, nicidecum acela de a stabili dacă minorul spune adevărul sau ceea ce ar fi putut fi învățat în prealabil. De acest lucru se ocupă un psiholog judiciar, acesta fiind competent în investiga comportamentele simulate sau disimulate, etc. Tot acesta formulează concluzii judiciare pe care le înaintează într-o cauză.

În încercarea de a distrage atenția, Câmpean minte cu seninătate când afirmă că DGASPC îi certifică pe deplin varianta privind conflictul în care a fost implicat împreună cu concubina lui și cei patru copii. În realitate instituția de protecția copilului se referă strict la faptul că minorul a fost consiliat de psiholog pentru a trece peste trauma la care a fost martor. Din acest motiv și în adresa trimisă lui Câmpean și concubinei sale, DGASPC Hunedoara menționează că minorul a AFIRMAT că a fost lovit de un adult, nicidecum că este o certitudine. Tocmai pentru că expertul în Psihologie Judiciară stabilește acest lucru.

La Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani este un dosar penal în lucru, iar organele judiciare au la dispoziție mai multe instrumente prin care pot afla dacă părțile spun doar adevărul, instrumente pe care le pot utiliza inclusiv în cazul lui Câmpean. Tocmai antecedentele penale ale lui Câmpean îl fac să nu prezinte garanții că spune adevărul și numai adevărul.

VIDEO