Confruntare inedită: România – Spania … pe  PlayStation!  

Doi dintre componenții echipei naționale și-au demonstrat abilitățile la jocul FIFA și i-au avut ca adversari pe omologii de la selecționata de e-Fotbal.

Meciul anului în fotbalul românesc, România-Spania, s-a jucat și la alt nivel, iar ”tricolorii” au avut câștig de cauză.

Concret, i-am bătut pe iberici la fotbal pe PlayStation! Până la duelul cu Sergio Ramos , De Gea, Jordi Alba sau Busquets, de diseară, de pe Arena Națională,  Adiță Păun și Adrian Rus au ”scos” o victorie a României, în mediul online.

Provocați de doi dintre componenții naționalei ”tricolore” de e-Fotbal, Păun și Rus au fost la înălțime și au demonstrat că se”mișcă” bine și atunci când este vorba despre un joc video. După un meci aprig, disputat în nocturnă, România s-a impus cu 3-2.

”Doamne ajută să fie așa și în realitate” – Adiță Păun, mijlocaș echipa națională a României.

După partidă, jucătorii au dorit să vadă cum se descurcă adversarii lor și la fotbalul adevărat, așa că ”meciul” s-a mutat pe terenul de la Mogoșoaia.

Inedita confruntare a fost parte a campaniei ”Tu esti căpitanul”, lansată de Fortuna, unul dintre partenerii Federației Române de Fotbal.

Căpitanul perfect – între Gică Hagi și Mirel Rădoi

Cei doi jucători au fost provocați să spună cine a fost cel mai bun căpitan all-time, iar ambii cu răspuns, fără să stea mult timp pe gânduri.

”Gheorghe Hagi a reprezentat țara cu mândrie, de fiecare dată când a intrat pe teren a jucat într-o manieră extraordinară. Am fost la atâtea ediții ale Campionatelor Mondiale și Europene cu el în teren și ne bucurăm că am avut un asemenea căpitan” – Adiță Păun, mijlocaș echipa națională a României.

”Pentru mine, selecționerul de la U21, Mirel Rădoi, este cel mai bun căpitan. Nu l-am prins ca jucător, dar este absolut incredibil felul în care ne motivează. Dau totul pe teren pur si simplu ascultându-i vorbele și indicațiile” – Adrian Rus, fundaș echipa națională a României.