Copilașul care a căzut în puţ este într-o stare mai bună

Copilul scos din puţ este într-o stare mai bună și a putut fi detubat de medici. Mai mult, micuțul de aproape doi ani respiră spontan și urmărește cu privirea obiectele care îi sunt arătate.
„A dat semne că vrea să respire singur şi a fost detubat. Colegii mei spun că respiră spontan, deocamdată. Este bine, este sub uşoară sedare. Pare că îşi coordonează nişte mişcări, că urmăreşte cu privirea. El este mic, a fost şi foarte mult sedat”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Spitalului „Grigore Alexandrescu”, medicul Raluca Alexandru.
Raluca Alexandru a spus că nu se poate exprima în prezent o opinie din punct de vedere neurologic, însă după primele semne se pare că cel mic este în regulă.

Într-un moment de neatenţie, un băiețel în vârstă de un an şi opt luni a alunecat în fântâna din curtea casei la o adâncime de 16 metri. După mai bine de 11 ore, salvatorii au reuşit să scoată copilul din puţ cu ajutorul unor tije metalice.
Acesta a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti, unde se află în continuare internat.