Copilașul dispărut în Strei a fost dat în consemn la frontieră

0

În data de 19.05.2016, în jurul orei 15:00, Poliţia Oraşului Haţeg a fost sesizată cu privire la faptul că, în jurul orei 13:00, minorul HOZA FLAVIUS-ALEXANDRU (foto), în vârstă de un an şi 7 luni, din comuna Pui, sat Galați, a dispărut de pe raza localității de domiciliu.
Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au stabilit că băieţelul se juca împreună cu o soră mai mare (în vârstă de 6 ani) în apropierea râului Strei, pe raza satului Galaţi, comuna Pui.
La faţa locului s-au deplasat mai multe echipe de intervenție constituite poliţişti, jandarmi şi pompieri, care desfăşoară activităţi de căutare-salvare a minorului şi investigare a circumstanţelor dispariţiei sale.
În prezent, peste 110 angajaţi M.A.I. se află la faţa locului şi desfăşoară activităţi în vederea depistării copilului, cercetările continuând în vederea identificării minorului, acesta fiind dat în consemn la frontieră.
Semnalmente: înălțime 0,60-0,80 m, cca. 10 -12 kg, păr șaten, față rotundă, ten creol, constituție astenică, ochii căprui. La data dispariției, minorul era îmbrăcat cu bluză trening de culoare albastru-închis, bluzon cu mânecă lungă, de culoare vișinie, ștrampi gri cu roșu, cu motive florale ,,cireșe”, iar în picioare purta pantofi Adidas culoare roz.
Persoanele care pot furniza informaţii care să conducă la depistarea sa, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here