Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  Cosmin Nicula- promotor al județului Hunedoara

  PUBLICAT ÎN

  Albumul fotografic „Hunedoara tărâm binecuvântat”, semnat de Vasile-Cosmin Nicula, a fost lansat, marţi, la sala ‘Iosif Naghiu’ a Muzeului Naţional al Literaturii Române, sediul din Calea Griviţei. Ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, prefaţatorul volumului, a afirmat că albumul este „o realizare de excepţie”.

  „E un album aşa cum trebuie să fie un album dedicat unei părţi superbe din ţara noastră. Are tot ce îi trebuie: are poze superbe, are texte care explică frumos ceea ce e acolo. Şi mi-aş dori să existe iniţiative de genul ăsta în mai toate locurile României, dacă nu în toate, pentru că avem ce arăta. Este o realizare de excepţie. Înţeleg că deja peste 1.000 de exemplare au fost distribuite. Cu certitudine va avea succes şi în continuare. Înţeleg că va exista şi o versiune în limba engleză. E bine să fim conştienţi de ceea ce avem şi să împrăştiem şi să împărţim cu cât mai multă lume aceste minunăţii pe care Dumnezeu le-a lăsat în România”, a spus Romaşcanu.

  Vasile-Cosmin Nicula, autorul albumului, a mărturisit că, „din cele şapte municipii, şapte oraşe, 55 de comune şi 418 sate, a făcut câte un periplu peste tot, cel puţin 400 din cele 418 sate fiind vizitate”. „Când am început să scriu această carte, cu foarte multă modestie şi cu cuvinte simple – eu nu sunt un scriitor, sunt doar un admirator al judeţului Hunedoara şi un influencer (…), îmi place să cred că sunt un influencer al judeţului Hunedoara, intenţia a fost alta. Iniţial am deschis o pagină de Facebook şi am început să promovăm imaginile frumoase din acest tărâm binecuvântat numit Hunedoara. Aprecierile avute pe Facebook ne-au dus cu gândul să le punem într-o carte, care, neputând cuprinde toate obiectivele turistice din judeţul nostru, ne-au dus cu gândul să mergem la volumul doi, apoi la volumul trei şi, din discuţiile pe care le-am auzit astăzi, aici, cred că urmează şi volumul patru, chiar cinci”, a mărturisit Nicula. El a anunţat că albumul va fi lansat şi pe 21 aprilie la Castelul Corvinilor, iar celelalte la Cetatea Devei, Hunedoara, şi Alba Iulia şi a precizat că acest prim volum va fi tradus în limba engleză, următoarele fiind bilingve.

  SPONSORIZATE

  CNAIR: RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE ( >12 T) PE FONDUL CODULUI ROȘU DE CANICULĂ

  În contextul avertizării de cod roșu de caniculă emisă de Administrația Națională de Meteorologie...

  ITM HUNEDOARA: Măsuri de protecție în perioade cu temperaturi extreme ridicate

  (ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr.99 din 29 iunie 2000)În sensul O.U.G nr.99/2000, prin temperaturi extreme...

  STS: Mii de apeluri la 112 în weekendul cu primul cod roșu extins de caniculă

  Pe perioada de valabilitate a primului cod roșu de caniculă extins pentru mai mult...

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  GUVERNUL ROMÂNIEI INTRODUCE MĂSURI STRICTE PRIVIND SIGURANȚA RUTIERĂ: PERMISUL DE CONDUCERE POATE FI REȚINUT PENTRU 72 DE ORE

  Începând de astăzi, șoferii români care refuză testarea pentru alcool sau substanțe psihoactive, ori...

  MEDIC STOMATOLOG, UCIS ÎN PROPRIUL CABINET

  Un medic stomatolog din Brăila a fost găsit mort în propriul cabinet, într-un incident...

  AUTOTURISM RĂSTURNAT PE AUTOSTRADA A1 ÎN ZONA PECICA

  Astăzi, pe autostrada A1, la kilometrul 568, în zona Pecica, un autoturism s-a răsturnat...