Craiova: Arestat preventiv pentru trafic de persoane şi tentativă de omor

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Craiova și procurorii D.I.I.C.O.T. au depistat un bărbat care ar fi exploatat sexual o tânără și ar fi încercat să o omoare, lovind-o în mod intenţionat cu autoturismul. Cel în cauză a fost arestat.

 
Un tânăr de 22 de ani din Craiova a fost reţinut joi de poliţişti, fiind acuzat că ar fi exploatat sexual o tânără de aceeaşi vârstă din judeţul Dolj, pe care ulterior ar fi încercat să o omoare.
Potrivit IPJ Dolj, bărbatul a fost depistat de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, sub coordonarea procurorilor DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova, care au stabilit că acesta, din luna octombrie 2017 şi până în prezent, ar fi racolat-o şi exploatat sexual în mai multe localităţi din ţară pe tânăra de 22 de ani.
De asemenea, în ziua de 21 aprilie, după ce fata a refuzat să mai practice prostituţia, bărbatul ar lovit-o în mod intenţionat cu autoturismul pe care îl conducea, în timp ce tânăra se afla în afara carosabilului, ulterior cel în cauză părăsind locul accidentului.