Crimă în Lupeni! O femeie a anunțat poliția că și-a ucis fiul cu un cuțit – VIDEO EXCLUSIV

O femeie de 58 de ani, din oraşul Lupeni, este cercetată de procurori şi poliţişti pentru comiterea infracţiunii de omor, după ce, miercuri după-amiază, a anunţat, prin numărul de urgenţă 112, că şi-ar fi înjunghiat fiul în urma unui conflict, aplicându-i o lovitură de cuțit în spate.
Polițiștii s-au deplasat la faţa locului și au efectuat cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, în vederea stabilirii circumstanţelor comiterii faptei şi luării măsurilor legale.
Luca Marika, femeia suspectată că și-a ucis propriul fiu este infirmieră la secția de pediatrie a  Spitalului Municipal Lupeni.

Bărbatul ucis avea 35 de ani şi, potrivit spuselor femeii, fapta s-ar fi produs la primele ore ale dimineţii de miercuri, în jurul orei 5:30.Tânărul ucis mai are un frate. Acesta este plecat în străinătate și ar face parte din Legiunea Străină.
În jurul orei 22, femeia a fost prezentată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani și este audiată de procurorul de caz.

Update:

Luca Marika , a fost reținută pentru 24 de ore și se află în arestul poliției județene. Femeia va fi prezentată, joi, completului de judecată cu propunere de arestare preventivă. Aceasta este acuzată de omor.