Crimă în Petroșani. O tânără doctoriță a fost ucisă de iubitul gelos!

Tragedia a avut loc în cartierul Aeroport, zonă unde tânăra, medic veterinar, locuia. Iubitul acesteia ar fi ucis-o iar apoi a încercat să se sinucidă.
Potrivit unor surse Observatorul Național, autorul crimei fusese plecat pentru o perioadă în Irlanda, iar recent a revenit în țară și s-a dus la locuința medicului veterinar pentru a discuta despre relația lor. Tânăra i-ar fi spus că nu mai vrea să fie împreună cu el încă de la revenirea în țară, dar bărbatul nu a vrut să accepte refuzul. A atacat-o pe doctoriță iar când a fost sigur că a ucis-o, cuprins de remușcări și-a sunat o rudă aflată în Irlanda și i-a mărturisit ce a făcut. Aceasta ar fi anunțat-o pe o mătușă a bărbatului iar femeia a sunat la 112. Un echipaj de la Poliția Petroșani a ajuns la locuința unde se anunțase crima și l-au găsit pe suspect cu răni pe corp și cu o funie în jurul gâtului.
Un subofițer pompier din cadrul Detașamentului de Pompieri Petroșani, aflat în misiune de sprijin, a tăiat funia și l-a salvat pe suspectul de crimă. Sursele noastre spun că individul ar fi consumat o serie de substanțe interzise, iar când a comis teribila faptă încă se afla sub efectul stupefiantelor. Acest lucru va fi însă stabilit cu exactitate de specialiștii din cadrul Serviciului de Medicină Legală Hunedoara, în urma analizelor de specialitate. Suspectul se află în Spitalul de Urgență Petroșani sub paza polițiștilor din Petroșani și va fi cercetat pentru omor de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara. Rănile pe care și le-a provocat în zona pieptului, după ce ar fi încercat să se înjunghie în inimă, după primele evaluări nu i-ar pune viața în pericol.