Crimă oribilă în Gorj. Un tânăr și-a ucis fosta iubită de 19 ani cu sânge rece!

Noaptea trecută o crimă cu sânge rece a avut loc într-o localitatea din Gorj. O tânără de 19 ani a fost ucisă de fostul ei iubit, după care el a luat cadavrul și a plecat. 

Alarma în comuna Baia de Fier din județul Gorj, seara trecută, asta după ce o tânără de 19 ani a fost ucisă cu sânge rece de către fostul ei iubit de 20 de ani. Tot scandalul a început în momentul în care fata i-a mărturisit băiatului că vrea să încheie relația pe care o au.

Deoarece el nu își dorea acest lucru, tânărul de 20 de ani a scos un cuțit și a înjunghiat-o de furie pe fosta sa iubită, chiar lângă mașina lui.

Imediat după crimă el a pus cadavrul fetei în mașină și a plecat la plimbare prin Târgu Jiu!

La intrarea în orașul Târgu Jiu, tânărul a fost oprit de un echipaj de poliție care a observat că în mașină se afla tânăra incoștientă.

A fost anunțată o ambulanță care ajunsă la fața locului a stabilit că tânăra de 19 ani e decedată și nu se mai poate face nimic pentru ea.

Criminalul se află la Parchet, acolo unde este audiat și unde încearcă să se afle ce s-a întâmplat de fapt și care a fost motivul real pentru care i-a luat viața tinerei, dar și ce de a fugit cu cadavrul ei.