Criminalul din Hunedoara a acționat pe fondul geloziei

Criminalul și-a înjunghiat de patru ori iubita, o tânără de 22 de ani. Fata n-a mai putut fi salvată, iar motivul pare a fi gelozia. Anchetatorii suspectează că suspectul, un recidivist de 27 de ani, era drogat la momentul comiterii faptei.
Procurorii criminaliști au stabilit că suspectul omorului din municipiul Hunedoara este un tânăr de 27 de ani, care a mai fost închis pentru fapte comise cu violență. Cristian Stănciulescu a fost liberat condiționat în iulie 2019 din Penitenciarul Deva, după ce ispășea o condamnare pentru trafic de droguri. Individul a mai fost condamnat în trecut și pentru tâlhărie.
În urma unui conflict pornit de la gelozie, Stănciulescu și-a înjunghiat iubita cu care urma să se căsătorească peste câteva luni, o tânără de numai 22 de ani. Fata a fost înjunghiată cu un cuțit de vânătoare, prima dată în piept, ca mai apoi de alte trei ori în spate, astfel că n-a avut nicio șansă de supraviețuire. Individul ar fi consumat stupefiante înainte de conflict, iar după comiterea oribilei fapte a fugit din locuință. Cu același cuțit s-a mutilat în zona gâtului și a fost zărit plin de sânge pe o stradă din municipiul Hunedoara de către un jandarm aflat în timpul liber. Militarul a aflat de la individ de grozăvie, l-a imobilizat și a alertat polițiștii. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara l-au dus la mandat iar judecătorii au dispus arestarea preventivă a individului pentru 30 de zile.