Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  Cristian Resmeriță, adevăratul comandant al AUR Petroșani?

  PUBLICAT ÎN

  Sinergia între PSD și AUR, mai mult decât coincidență?!

  Surse de încredere ne-au confirmat că Alianța pentru Unitatea Românilor (AUR) din Petroșani se află, surprinzător, sub influența directă a senatorului PSD Cristian Resmeriță, din Lupeni, județul Hunedoara. Această informație aruncă o lumină nouă asupra dinamicii politice din regiune și ridică semne de întrebare profunde despre independența și direcția reală a filialei AUR din Petroșani. Cristian Cățan, figura centrală a AUR în Petroșani și un aspirant declarat la funcția de primar, împreună cu Florin Muscalu, cunoscut în oraș pentru legăturile sale controversate și ambițiile de a deveni consilier local, dar și pentru ipostazele, am zice noi deloc demne de un ales local, sunt percepuți ca fiind protejații senatorului Resmeriță. Această relație sugerează o alianță neașteptată între AUR și PSD la nivel local, o alianță periculoasă. Mai mult, implicarea lui Tiberiu Vințan, un jurnalist asociat cu familia Resmeriță, în promovarea imaginii AUR în publicația EXCLUSIV, aduce în atenție modul în care media poate fi folosită pentru a modela percepțiile publice și pentru a consolida legăturile între partidele aparent opozante. Tiberiu Vințan (și el cu ceva probleme în trecut privind activitățile economice derulate prin firmele sale) este un vector în mediatizarea acțiunilor senatorului, dovadă fiind și premiile acordate de Vințan, an de an, respectiv premiile Exclusiv.

  Revenind, această strategie mediatizată nu doar că sporește vizibilitatea AUR, dar confirmă și legăturile subterane dintre AUR și structurile de putere ale PSD-ului local. Acest peisaj politic neobișnuit, în care AUR Petroșani pare să acționeze sub tutela unui lider PSD, provoacă alegătorii să reevalueze noțiunile de loialitate și opoziție politică. Interesul superior al acestor mișcări rămâne neclar, punând sub semnul întrebării adevăratele intenții ale liderilor implicați și potențialul impact asupra comunității. Rămâne de văzut cum vor răspunde electoratul și observatorii politici la aceste dezvăluiri. Într-un moment în care transparența și integritatea sunt mai valoroase ca niciodată, această situație subliniază necesitatea unei vigilențe continue din partea cetățenilor și a presei în monitorizarea alianțelor politice și a influențelor care pot modela viitorul comunităților locale.  Ajutorul de nădejde al liderului AUR Petroșani, Muscalu Florin, un pretendent al postului de ales local Petroșaniului, dacă este să ne luăm după  apare într-o serie de ipostaze care ridică mari semne de întrebare cu privire la demnitatea sa.

  Vedeți VIDEO cu Florin Muscalu, membru AUR PETROȘANI!


  Adică, tu ca politician și pretins reprezentant al poporului din Petroșani, nu poți rupe zidurile cârciumilor ori să ”meditezi” la pasărea măiastră, că nu ne putem da seama ce întreprinde acolo Florin Muscalu.


  Vom reveni

  SPONSORIZATE

  Călin Petru Marian: Susținem scăderea tarifelor la apă, canal și la colectarea deșeurilor!

  Din postura de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara, Călin Petru Marian, candidatul PNL la...

  Călin Petru Marian: „Mintia are viitor! S-au făcut pași concreți importanți pentru realizarea investiției de peste un miliard de euro”

  Călin Petru Marian, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, transmite...

  Călin Petru Marian: Un sfert de secol de administrație publică, în slujba cetățenilor!

  Călin Petru Marian este candidatul PNL pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara. Este...

  Senatoarea Lucica Dina Muntean și-a dat demisia din PNL!

  „După anunțul primarului Tiberiu Iacob Ridzi că va candida pentru un nou mandat din...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  DNA reține mai multe persoane pentru trafic de influență și spălare de bani, inclusiv generali SRI

  Direcția Națională Anticorupție (DNA) a dispus punerea sub control judiciar pe cauțiune a patru...

  Polițistul Gabriel Bașta nu scapă de pedeapsă: Curtea de Apel Alba Iulia a respins definitiv acordul de recunoaștere cu DIICOT

  Polițistul Gabriel Bașta nu scapă de pedeapsă: Curtea de Apel Alba Iulia a respins...

  Călin Petru Marian: Susținem scăderea tarifelor la apă, canal și la colectarea deșeurilor!

  Din postura de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara, Călin Petru Marian, candidatul PNL la...