Pachețele de primăvară raw vegan
Ingrediente (4 bucăți)
Pentru umplutură:
40 g
ardei roșu
40 g
castravete
40 g
varză roșie
40 g
morcov
Pentru dressing:
100 ml
lapte de migdale
5 g
ghimbir
1 linguriță
miere
1 lingură
sos soia
Alte ingrediente:
2
foi de orez
Util
Ghimbirul conține calciu, fier, magneziu,...
Salată caldă de legume
Ingrediente (4 porții)
100 g
ciuperci
2
castraveţi
2
roşii
1
ceapă roşie
2
frunze varză albă
2
frunze varză roşie
ulei de măsline
oţet de mere
sare
piper
Preparare:
1.Se taie ciupercile felii, se călesc în ulei, se scot şi se dau...
Tofu cu spanac și susan
Ingrediente (2 porții)
200 g
brânză tofu
30 g
semințe de susan
1 kg
spanac
3
căței de usturoi
ulei
sare
piper
Preparare:
1.Se curăță și se spală spanacul. Se fierbe 2 minute în apă cu sare....
Ghiveci sârbesc
Ingrediente (2 porții)
100 ml
supă de legume
100 g
boabe mazăre
2
ardei grași
1
ceapă
2
morcovi
3
roșii
ulei
rozmarin
busuioc
sare
piper
Preparare
1.Se spală toate legumele.
2.Dacă mazărea este proaspătă se fierbe 10 minute în apă cu sare.
3.Se încing...
Pulpă de pui umplută cu verdeață în crustă de alune
Ingrediente (2 porții)
200 g
smântână
2
pulpe dezosate
3
morcovi
4
cartofi noi
1
ardei gras
10 fire
sparanghel
1
ceapă
1
ou
pătrunjel proaspăt
busuioc proaspăt
pesmet
alune pisate
ulei
sare
piper
Preparare:
1.Se fierb 2 morcovi și 4 fire de asparagus, în apă cu sare.
2.Se toacă pătrunjelul...
Salată cu rondele de calamar
Ingrediente (2 porții)
100 g
calamar
4
morcovi
2
dovlecei
ulei de măsline
suc de lămâie
seminție de susan
sare
piper
Preparare:
1.Se prăjesc rondelele de calamar în ulei bine încins, 2 minute pe fiecare parte.
2.Morcovii și dovleceii...
Acadele din chec în formă de inimioară
Ingrediente (10 bucăți)
55 g
unt topit
45 g
zahăr
1 linguriță
zahăr vanilat
coaja și sucul de la 1/4 lămâie
1
ou mic
40 g
amidon
50 g
făină
0.25 linguriță
praf de copt
0.5 lingură
lapte
unt pentru formă
75 g
brânză proaspătă
glazură...
Rulouri de șuncă umplute
Ingrediente (3 porții)
100 ml
iaurt
250 g
prosciutto
100 g
cremă de brânză
30 g
sos de hrean
1
ceapă roşie
1
ardei gras verde
capere
sare
piper
Preparare:
1.Ceapa se curăță și se toacă mărunt.
2.Ardeiul gras se spală, se curăță...
Mușchi de vită toscan, cu parmezan și sparanghel
Ingrediente (2 porții)
400 g
mușchi de vită
100 g
unt
100 g
parmezan
6
cartofi
6
roșii
10
fire de asparagus
sare
piper
Preparare:
1.Se curăță cartofii și se fierb în apă. Se scurg de apă, se pasează și se...
Mămăliguță cu cârnați
Ingrediente (2 porții)
200 g
mălai
400 g
cârnați proaspeți
400 g
ciuperci
50 g
unt
ulei
sare
piper
Preparare:
1.Se pune la fiert ½ l apă cu sare. Când clocotește se pune mălaiul, în ploaie și se...