ObservatorulNational.ro - Site media de stiri - POLITICA - EVENIMENT - ANCHETE - VIDEONEWS LOGO

Dip picant cu fructe și ricotta

Sloi muntenesc de porc

Adevărul despre cartofii violet

Cartofi umpluți cu brânză

Cotlete de berbecuț în sos brun

CULINAR

Acasă CULINAR

Mușchi de vită pe pat de fasole neagră cu sparanghel

Ingrediente pentru 2 porții: 400g mușchi de vită 100g fasole neagră din conservă 100g ciuperci din conservă 4 roșii 8 fire de sparanghel 2 felii de bacon ulei,sare,piper și sos de soia Preparare: 1-Se încing 2 linguri de...

Somon cu sos de soia, castraveți și susan

Ingrediente pentru 4 porții: 1 bucată mică de ghimbir (cca 2 cm) 5 linguri de sos de soia 2 linguri de Mirin (vin dulce din orez) 3 linguri de Sake...

Tarte flambée în formă de inimă

Ingrediente:2 porții 160g-de făină pentru blat 1 praf de sare 1 praf de zahăr 1 gălbenuș 1 lingură de lapte 3 linguri- de crème fraîche 1 lingură de pastă Sambal Oelek 1-ardei...

Tartă alsaciană cu păstrăv afumat

Ingrediente (2 bucăți): 300g-făină + făină pentru blatul de lucru 0,25 cub-de drojdie proaspătă (cca. 10 g) 2prize-de zahăr 170ml-de lapte călduţ 5 linguri-de ulei de măsline 1 -dovlecel mic 1 -ceapă...

Carne de vită cu sos de soia și citrice

Ingrediente pentru 4 porții: 200g-de orez parfumat 500g-de friptură de vită sau ramstec 2-cepe 1 cățel-de usturoi 1-ardei gras roșu, verde și galben 1-de ghimbir (cca 1 cm) 3 linguri-de ulei...

Fructe de mare în sos tomat

Ingrediente pentru 2 porții: 100 ml vin alb fructe de mare congelate(creveți,calamar,caracatiță) 2 roșii 1 ardei iute 5 căței de usturoi ulei de măsline și sare. Preparare:   1-Se dezgheață fructele de mare...

Ossobuco cu legume

Ingrediente pentru două porții: 800 g-rasol de vită 4 morcovi 2 cepe frunze de salată,ulei de măsline,sare,piper. Preparare:   1-Se fierbe rasolul 2 ore. Se adaugă morcovii curățăți și se mai...

Sărmăluțe în viță de vie

Ingrediente pentru 10 porții: 0,5 kg-carne de vită 0,5 kg-carne de porc 300 g-afumătură 1 litru de zeamă de varză 1 ou 1 legătură pătrunjel tocat 1 cartof crud 2 cepe 2 linguri...

Mușchiuleț de porc

Ingrediente pentru 4 porții: 100 g-alune 100 ml- vin roșu 2 mușchiuleți de porc 3 mere ulei,sare,piper. Preparare:   1-Se ung cu ulei mușchiuleții de porc și se presară cu sare și...

Creveți

Ingrediente pentru două porții: 100 de grame de unt 8 creveți mari-semipreparați 1 dovlecel 1 ardei gras 2 cepe ulei de măsline,pătrunjel verde,sare,boia de ardei dulce. Preparare:   -Într-o tigaie se încing 50 g unt...