ObservatorulNational.ro - Site media de stiri - POLITICA - EVENIMENT - ANCHETE - VIDEONEWS LOGO

Leac din coji de nuci verzi

Tarte flambée în formă de inimă

Cum decongelezi carnea în cinci minute

Somon cu sos de soia, castraveți și susan

CULINAR

Acasă CULINAR

Mușchi de vită pe pat de fasole neagră cu sparanghel

Ingrediente pentru 2 porții: 400g mușchi de vită 100g fasole neagră din conservă 100g ciuperci din conservă 4 roșii 8 fire de sparanghel 2 felii de bacon ulei,sare,piper și sos de soia Preparare: 1-Se încing 2 linguri de...

Rețeta chimiștilor-Cum să faci corect mujdeiul de usturoi

Specialiştii în chimie explică ce substanţe benefice pentru organism conţine usturoiul zdrobit şi ce efecte negative poate avea banala sare de bucătărie asupra acestui...

Cotlete de berbecuț în sos brun

Ingrediente pentru două porții: 100g-pastă de roșii 300ml-vin roșu 8-cotlete de berbecuț boia de ardei iute și sare Preparare: 1-Se diluează pasta de roșii cu vinul. Se adaugă boia de...

Creveți

Ingrediente pentru două porții: 100 de grame de unt 8 creveți mari-semipreparați 1 dovlecel 1 ardei gras 2 cepe ulei de măsline,pătrunjel verde,sare,boia de ardei dulce. Preparare:   -Într-o tigaie se încing 50 g unt...

Cartofi umpluți cu brânză

Ingrediente: pentru 4 porții 300g-brânzică de vaci 100g-smântână 4-cartofi 4-fire de ceapă verde cașcaval ras Preparare: 1-Se spală cartofii și se coc în cuptor, 60 minute. 2-Se amestecă brânzica de vaci cu...

Mușchiuleț de porc

Ingrediente pentru 4 porții: 100 g-alune 100 ml- vin roșu 2 mușchiuleți de porc 3 mere ulei,sare,piper. Preparare:   1-Se ung cu ulei mușchiuleții de porc și se presară cu sare și...

Adevărul despre cartofii violet

Îți plac la nebunie cartofii (albi și roșii), dar îi eviți pentru că știi cât de mult îngrașă? Am o veste pentru tine: îi...

Sărmăluțe în viță de vie

Ingrediente pentru 10 porții: 0,5 kg-carne de vită 0,5 kg-carne de porc 300 g-afumătură 1 litru de zeamă de varză 1 ou 1 legătură pătrunjel tocat 1 cartof crud 2 cepe 2 linguri...

Sloi muntenesc de porc

Ingrediente (8 porții) 1kg-carne de porc (pulpă, ceafă, mușchiuleț) 300g-slănină de porc 300g-cârnați de porc în maț natural cimbru Preparare: 1-Carnea de porc prospătă, se ține la saramură câteva zile apoi...

Ossobuco cu legume

Ingrediente pentru două porții: 800 g-rasol de vită 4 morcovi 2 cepe frunze de salată,ulei de măsline,sare,piper. Preparare:   1-Se fierbe rasolul 2 ore. Se adaugă morcovii curățăți și se mai...