CULTURĂ ILEGALĂ DE CANNABIS, DESCOPERITĂ DE POLIȚIȘTI – VIDEO

0

Poliţiştii specializați în combaterea criminalității organizate din Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română,sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat 2 percheziţii la locuințele unui bărbat, bănuit de operațiuni ilegale cu droguri.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanța și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța au desfășurat, pe raza județului, două percheziții la locațiile deținute de un bărbat, de 47 de ani, bănuit de trafic de droguri de risc.

VIDEO

Din cercetări a reieşit că cel în cauză ar fi pus în vânzare diferite cantități de droguri de risc (cannabis), pe care le-ar fi produs într-un apartament din municipiul Constanța.

În urma perchezițiilor a fost descoperită o cultură indoor de cannabis, ajunsă la maturitate, formată din 27 de plante, cântărind aproape 5 kilograme de masă vegetală verde.

Au mai fost confiscate un cântar electronic de precizie, câteva sute de pliculețe autosigilante neutilizate, muguri de cannabis în diferite stadii de uscare, o instalație automatizată de iluminat și una de ventilat, precum și îngrășăminte necesare dezvoltării plantelor.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 16 ianuarie, să fie prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

În activități au fost angrenați și polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here