Curier condamnat la nouă ani de închisoare

Individul a făcut mai multe victime în Țara Hațegului. Lua marfa de la clienți și n-o mai ducea la destinație. A fost prins pe raza orașului Hațeg, după ce reușise să mai dea o ultimă lovitură.

A fost arestat preventiv pentru înșelăciune. V Marian de 36 de ani, din Baia Mare, județul Maramureș, a reușit să facă o pagubă de 200 de mii de lei unor firme hunedorene, spun anchetatorii.

Procurorii au finalizat cercetările și l-au trimis în judecată pentru patru acte de înșelăciune, punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Schema în urma căreia individul a păcălit mai mulți patroni era simplă. Promitea servicii de curierat, de transport marfă, și se prezenta la sediul persoanelor vătămate folosindu-se de nume false. Ridica marfa și dus era.

În acest mod a înșelat societăți comerciale de pe raza localităților Bărăștii Hațegului, dar și din alte zone din țară. Judecătoria Hațeg l-a condamnat pe escroc la mai multe pedepse cu închisoarea pentru înșelăciune. Pentru că avea și alte condamnări individul va sta după gratii 9 ani de zile.