Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  Damă de companie- condamnată pentru că și-a jefuit clientul

  PUBLICAT ÎN

  Tânăra își racola clienții prin intermediul anunțurilor de mică publicitate și mergea în diferite localități din țară. A ajuns și în județul Bistrița-Năsăud fiind însoțită de doi proxeneți și o altă prostituată minoră. Cei doi i-au închiriat un apartament și clienții n-au întârziat să apară. Astfel, la ușa tinerei a venit un bărbat care i-a plătit 900 de lei pentru a petrece o noapte întreagă cu el.

  ”A ajuns la apartament, a stat 10 minute, timp în care în apartament a văzut-o pe inculpată şi pe o minoră, după care a intrat într-o cameră împreună cu inculpata. (…) La un moment dat au intrat în camera în care era cu inculpata cei doi inculpaţi, iar unul i-a zis „ te dai la femeia mea?” şi a început un conflict între ei. Cu unul dintre inculpaţi s-a aruncat pe pat, iar celălalt s-a dus în cameră şi a adus un pistol. După ce a adus pistolul i l-a pus la cap şi a spus stai jos că te omor. Cât era la podea partea vătămată declară că a fost lovită ambii inculpaţi dar şi inculpată cu tocul de la pantofii pe care îl avea în picioare. Știe ca l-au controlat şi i-au luat bani, ceasul şi telefonul. Tot acest incident a durat aproximativ 30 min. după care partea vătămată le-a zis ori mă omoară, ori mă lasă sa plec, iar inculpaţii i-au zis îmbracă-te si ieşi afară. (…) La poliţie a făcut sesizare chiar in noaptea respectivă”, se arată în dosar.

  Cei doi proxeneți au susținut că bărbatul era recalcitrant, băut și ar fi vrut s-o bată pe prostituată, așa că l-au dat afară din apartament. Tânăra din Geoagiu nu a recunoscut că practica și a susținut că bărbatul a intrat în casă, a prins-o de păr, iar ea a început să strige și de aici s-a ajuns la scandal. Unul dintre proxeneți a spus contrariul, cum că fasta a practicat prostituția, a răspuns mesajelor clienţilor, iar în data de 17.10.2022, în jurul orei 23:00, i-a anunţat că o să vină în apartamentul în care se aflau și ei cu un client. Polițiștii au stabilit că pistolul cu care unul dintre proxeneți a amenințat victima era o replică de tip airsoft.

  Instanța i-a trimis pe cei proxeneți în închisoare, aceștia fiind condamnați la 3 ani şi 4 luni închisoare pentru tâlhărie clasificată. Aceiași pedeapsă a primit-o și tânăra din Geoagiu.

  SPONSORIZATE

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  Senatoarea Lucica Dina Muntean și-a dat demisia din PNL!

  „După anunțul primarului Tiberiu Iacob Ridzi că va candida pentru un nou mandat din...

  Află cum te poți recupera după un infarct miocardic cu doar 20 de ședințe de oxigenoterapie în capsulă hiperbară!

  Ai rămas cu hipertensiune arterială, iar din aceasta cauză nu te poți liniști crezând...

  Cum să rezolvi problema veniturilor mici și să obții un certificat de competențe profesionale ca și Mecanic Auto în doar 3 zile?

  Lucrezi de ani buni în domeniul mecanicii auto dar veniturile tale sunt încă foarte...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  IJJ Gorj: Turiști din Cehia ajutați de jandarmii montani din Rânca

  "Astăzi, în urmă cu puțin timp, jandarmii montani din Rânca au fost solicitați să...

  Guvernul a aprobat ordonanţa de urgenţă privind testele antidrog și restituirea permiselor auto

  Guvernul României a aprobat joi ordonanţa de urgenţă care impune obligaţia ca rezultatele testelor...

  Incident grav în Tulnici: Un minor a căzut de pe un pod de 10 metri

  "Astăzi, 11 iulie, în jurul orei 14:00, Dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean (I.P.J.) Vrancea...