Dăncilă îi răspunde lui Iohannis: "Mergem înainte cu rectificarea bugetară. Îl asigur pe Președinte că nicio instituție nu va rămâne fără bani"

0

Viorica Dăncilă a avut o primă reacție după ce bugetul a fost aprobat, chiar și în lipsa avizului CSAT. Premierul susține că Guvernul nu va accepta ca drepturile românilor la pensii și salarii să fie periclitate de lupa politică.

”Guvernul României nu va accepta ca drepturile românilor la pensii, salarii să fie periclitate de lupta politică.Am încercat în ultima perioadă să îl facem pe președintele Iohannis să înțeleagă că recitficarea bugetară trebuie aprobată pentru nu afecta bunul mers al Economiei. Mi-aș fi dorit ca acest proiect să fie rezultatul unui consens între două instituții importante ale statului, Președenție și Guvern. Soluția aleasă de Guvern e să meargă mai departe cu rectificarea bugetară. Ne îndeplinim responsabilitatea de a asigura continuitatea în finanțare. Până la un punct pot înțelege nemulțimirea Președintelui legată de eliminarea unor fonduri pe care nu le-a cheltuit. Îl asigur că nicio instituție a statului nu va rămâne fără bani”, a declarat Dăncilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here