De când stă în izolare, e băiatul bun la toate în casă!

Cristian Filip, pugilistul de la lotul național de box, și-a descoperit talente nebănuite de când e acasă. De la grădinărit, la șters geamuri și făcut curat prin living după cățelul său!

Cristian Filip, unul dintre componenții lotului național de box, nu are timp să se plictisească de când e acasă, la Baia Mare. Sportivul stă în izolare de aproape două luni și, pe lângă cele două antrenamente zilnice pe care le face, își ocupă timpul cu diverse activități casnice.

S-a apucat de grădinărit, de reparații prin casă, iar dacă azi tot este ”Ziua internațională a curățeniei în propria cameră”, boxerul o sărbătorește cum altfel, decât ștergând geamurile și făcând curat în living după cațelușul său, un pui de Viszla, de două luni.

Dacă înainte nu prea acordam timp curățeniei si activităților casnice, acum, de când sunt acasă, în izolare, am tot timpul din lume și fac de toate prin casă. Mai ales că mi-am luat și un cățel și toată ziua strâng după el” – Cristian Filip, component al lotului național de box.

Filip este pasionat de filmele din seria Rocky, iar cățelului său de două luni i-a pus numele Apollo, după boxerul de culoare din Rocky, Apollo Creed.

Abia așteaptă să reia pregătirea în mod normal

Cristian Filip împlinește peste o lună 21 de ani și face box de la 10. Este campion național de zece ori la categoria 91 kg, medaliat european, iar acum trage tare să prindă o calificare la Olimpiada de la Tokyo din 2021.

La fel ca toți sportivii de performanță care de două luni și-au oprit activitatea din cauza Pandemiei de Coronavirus, și Filip așteaptă să vadă ce se va întâmpla de pe 15 mai.

De aproape două luni mă antrenez singur, sper să se termine totul cât mai repede, să ne reluăm antrenamentele și să mergem la competiții pentru că e foarte greu. Mi-e dor de toată lumea! “ – Cristian Filip, component al lotului național de box.