De ce trebuie neaparat să faci sex primăvara! Află care sunt beneficiile uimitoare!

0

Primăvara este cea mai bună perioada în care poți face sex, spun specialiștii.

 

Pentru că mai este puțin și trece și primăvara, trebuie să profiți din plin de vremea călduță și să faci cât mai mult sex. Iată care sunt cele mai bune motive pentru care trebuie să ai parte de acțiune în această perioadă.
1. Arăți din ce în ce mai sexy – vremea caldă te face să renunți la din ce în ce mai multe haine. În plus, aceste temperaturi fac minuni pentru părul și pielea ta.
2. Sexul cu fereastra deschisă este și mai fierbinte – te vei bucura din plin de aerul curat, însă nu uita să tragi jaluzelele.
3. Este la fel senzual ca vara, doar că nu transpiri – scapi de toată caldura pe care trebuie să o suporți pe timpul verii.
4. Ploile de primavara sunt cele mai frumoase – nu te feri de ele! Ia-ți iubitul de mână și sărută-l.
5. Este sezonul alergiilor – și pentru că trebuie să stai toată ziua în pat, iți poți chema iubitul la tine.
6. Poți face mai multe lucruri în timpul preludiului – doar nu aveai de gând să folosești cuburile de gheață în Decembrie, nu-i așa?
7. Ai mai multă încredere în tine – poate tocmai ai scăpat de kilogramele acumulate în timpul iernii sau poate pielea ta devine din ce în ce mai catifelată.
8. Te trezești mai devreme – pentru că soarele răsare mai devreme, ai mai mult timp pentru a te bucura de dimineață alături de partenerul tău.
9. Poți purta fuste scurte – nu-i așa că te simți mai sexy așa decât într-un pulover larg și o pereche de pantaloni groși?
10. Ai renunțat la pijamalele groase – acum ai unele subțiri, care iți vor excita cu siguranță iubitul.
11. Sexul primavara este o acțiune naturală, dictată de ceasul nostru intern.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here