Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  Descinderi DIICOT la gruparea de traficanți „Iarbă dulce”: Șase plantații de canabis descoperite în Dâmbovița. Șapte persoane, inclusiv inițiatorul grupului „Iarbă dulce” de pe Telegram, au fost arestate preventiv!

  PUBLICAT ÎN

  Polițiștii și procurorii DIICOT au efectuat percheziții la membrii unei grupări de traficanți de droguri în județul Dâmbovița, unde au descoperit șase plantații de canabis.

  În perioada ianuarie 2022 – 1 iunie 2024, gruparea infracțională a acționat pe o structură piramidală, sub coordonarea unui lider, desfășurând operațiuni de cultivare, vânzare și transport de canabis și cocaină. Din materialul probator administrat, reiese că liderul grupării a înființat grupul „Iarbă dulce” pe o platformă online pentru a facilita vânzarea rapidă de droguri și a păstra anonimatul.

  Sâmbătă, în urma perchezițiilor efectuate într-o clădire din orașul Pucioasa, deținută de liderul grupului, au fost descoperite șase plantații de canabis indoor. Plantațiile, formate din 8.797 de plante în diverse stadii de dezvoltare, erau dotate cu instalații complexe de ventilare, încălzire și udare, pentru întreținerea culturilor.

  Polițiștii au găsit, de asemenea, peste 600 de recipiente cu substanțe de fertilizare, cantități de fragmente vegetale, o presă pentru obținerea rezinei de canabis, utilaje pentru împachetat și vidat, stații de emisie-recepție și dispozitive anti-interceptare, pistoale și o pușcă tip air-soft, înscrisuri, sume de bani în lei și euro, precum și alte mijloace de probă.

  Aceasta este una dintre cele mai mari operațiuni împotriva traficului de droguri din județul Dâmbovița, iar autoritățile continuă cercetările pentru a destructura complet rețeaua infracțională.

  SPONSORIZATE

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  Călin Petru Marian: Susținem scăderea tarifelor la apă, canal și la colectarea deșeurilor!

  Din postura de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara, Călin Petru Marian, candidatul PNL la...

  Călin Petru Marian: „Mintia are viitor! S-au făcut pași concreți importanți pentru realizarea investiției de peste un miliard de euro”

  Călin Petru Marian, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, transmite...

  Călin Petru Marian: Un sfert de secol de administrație publică, în slujba cetățenilor!

  Călin Petru Marian este candidatul PNL pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara. Este...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  Un hunedorean a crezut în dragostea cumpărată cu bani

  Bărbatul s-a îndrăgostit de o tânără și i-a făcut diferite cadouri gândindu-se că și...

  I-a dispărut autoturismul din fața casei

  I-a dispărut autoturismul din fața casei Un tânăr de 24 de ani, din Deva, a...

  Teroare în centrul Devei

  Un individ băut bine a pus pe jar autoritățile după ce a amenințat mai...