Dezaxatul care a atacat o femeie cu cuțitul a fost arestat pentru 30 de zile!

Prin ordonanţa din data de 03.04.2023, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au dispus punerea în mişcare a acţiunii penală împotriva inculpatului G.G., pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, prev. de art. 32 alin. 1 C.p. rap. la art. 188 alin. 1 şi 2 C.p.

VIDEO- INCIDENT!

Din cercetările efectuate în cauză rezultă că, în dimineaţa zilei de 03.04.2023, în jurul orei 10:06, inculpatul G.G. a pătruns în interiorul unui local de alimentaţie publică din municipiul Petroşani, unde a atacat-o în mod subit şi a lovit-o în mod repetat cu un cuţit pe persoana vătămată R.E.C., creându-i astfel mai multe leziuni traumatice în zona superioară a corpului şi a genunchiului drept, prin tăiere/înţepare, ce necesită pentru vindecare 12-14 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii.

Prin ordonanţa din data de 03.04.2023 – ora 17:20, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au dispus reţinerea inculpatului G.G. pentru o perioadă de 24 de ore. La data de 04.04.2023 procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au solicitat Tribunalului Hunedoara arestarea preventivă a inculpatului G.G. pentru 30 de zile, cerere care a fost admisă.

Raportat la actele procedurale efectuate în cauză, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.
Precizăm că aceste activităţi nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie, informează Parchetul.