DGPMB: Percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Giurgiu, Dâmboviţa şi Teleorman, la persoane bănuite de contrabandă cu ţigarete

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, pun în aplicare, marţi dimineaţa, 13 mandate de percheziţie în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Giurgiu, Dâmboviţa şi Teleorman, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu ţigarete.
Potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES de DGPMB, din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuiţii, în perioada decembrie 2017 – aprilie 2018, au achiziţionat, transportat, deţinut şi comercializat importante cantităţi de ţigarete de provenienţă extracomunitară, fără respectarea prevederilor legale.
Persoanele implicate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Sectorului 1.
Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.