DN67C TRANSALPINA ÎNCHIS

0

Circulaţia rutieră pe DN 67C Transalpina va fi închisă pentru toate categoriile de autovehicule, între Rânca şi Obârşia Lotrului, începând de luni, ora 18,00, ca urmare a codului portocaliu emis de meteorologi pentru zona de nord a judeţului Gorj.

Potrivit unui comunicat de presă al Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, circulaţia pe tronsonul kilometric 34+500 – 59+800 va fi închisă ca urmare a avertizării meteorologice emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu data de 23 octombrie 2017, ora 16:00, circulația rutieră pe DN 67C Transalpina va fi închisă pentru toate categoriile de autovehicule, între Rânca și Obârșia Lotrului, pe tronsonul kilometric 34+500 – 59+800, ca urmare a avertizării meteorologice emisă de Administrația Națională de Meteorologie.

Având în vedere codul portocaliu emis ce anunță căderi de zăpadă și viscol, CNAIR a luat decizia închiderii circulației pe acest sector de drum, până la îmbunătățirea condițiilor meteorologice.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.