Doi gemeni au căzut de la etajul zece al unui bloc. Mama lor era drogată, live pe Facebook, într-o altă cameră!

Scelerata a fost condamnată la instanța de fond la 3 ani de închisoare cu suspendare, dar procurorii au atacat sentința. Instanța superioară a schimbat-o, astfel că mama denaturată ajunge în pușcărie.

Tragedia a avut loc în Ploiești iar mama drogată a fost acuzată de ucidere din culpă. ”Minorii în vârstă de doi ani, fiind lăsați nesupravegheați de către mama lor, s-au urcat pe un corp de mobilier din apropierea ferestrei dormitorului şi s-au precipitat de la etajul 10 al imobilului unde locuiau, rezultând decesul acestora”, a transmis, într-un comunicat, Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Ce doi copii gemeni au căzut pe trotuar şi, deşi paramedicii au încercat să-i resusciteze, au decedat. Ulterior, anchetatorii au stabilit că, în momentul producerii accidentului, mama copiilor se afla în altă cameră, unde asculta muzică. Femeia consumase în timpul zilei substanţe psihoactive şi, neavând habar despre faptul că gemenii au căzut pe geam, aceasta a pornit o transmisiune live pe Facebook, pe fundal putând fi auzite sunetele sirenelor autospecialelor sosite la faţa locului, se mai arată în rechizitoriu.