Doi poliţişti falşi din Bucureşti au făcut 20.000 de euro din şpăgi şi amenzi plătite pe loc!

Doi poliţişti falşi din Bucureşti au reuşit să strângă peste 20.000 de euro, în ultimele luni, din şpăgi şi amenzi plătite pe loc de şoferii opriţi în trafic. Cei doi sunt foşti poliţişti daţi afară din sistem.

Rămaşi fără locurile de muncă, cei doi au continuat să facă pe poliţiştii, fiind îmbrăcaţi cu uniforme oficiale şi folosind chiar un autoturism Dacia Logan cu numere de înmatriculare ale Ministerului Afacerilor Interne (MAI), plăcuţe de înmatriculare pe care le-a furat de la alte maşini de Poliţie.

Cei doi au continuat să umble cu maşina neincripţionată pe străzile din Bucureşti, iar în ultimele luni ar fi făcut peste 20.000 de euro din şpăgile pe care le cereau şoferilor, dar şi din amenzile pe care şoferii le plăteau pe loc.

Falşii poliţişti aveau şi un chitanţier fals pentru a le demonstra şoferilor că amenzile plătite pe loc sunt reale!

Adevăraţii poliţişti au aflat că cei doi nu au renunţat la job, chiar dacă au fost daţi afară din sistem, şi i-au filat.

Falşii poliţişti au fost blocaţi în trafic, iar poliţiştii de la Secţia 9 i-au prins şi au făcut cercetarea la faţa locului. Cei doi aveau uniforme oficiale, plăcuţe de înmatriculare furate şi măşti de protecţie.Suspecţii au fost duşi la sediul Secţiei 9 Poliţie.