DROGURI RIDICATE ÎN URMA UNUI CONTROL ÎN TRAFIC

Polițiștii din Constanța au ridicat 114 grame de muguri de cannabis și peste 10 grame de cocaină, de la 3 bărbați care se deplasau  cu un autoturism pe bulevardul Mamaia Nord. Unul dintre aceștia a fost reținut și ulterior arestat preventiv pentru trafic de droguri, iar ceilalți doi sunt cercetați pentru deținere de droguri.
 
Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năvodari au depistat trei bărbați, de 22, 23 și 36 de ani, care se deplasau cu un autoturism, pe bulevardul Mamaia Nord.
 
În urma controlului corporal, asupra celor trei persoane, polițiștii au găsit fragmente vegetale și substanțe susceptibile a fi droguri.
Astfel, cazul a fost preluat de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, care au continuat cercetările pentru trafic de droguri de risc și de mare risc.
 
În urma percheziției efectuate asupra autoturismului, au fost ridicate 114 grame de muguri de cannabis, 10,2 de grame de cocaină, o țigară confecționată artizanal cu fragmente vegetale de cannabis și tutun, două grindere, un cântar electronic de precizie și 2.833 de lei.
 
Ca urmare a administrării probatoriului, la data de 28 aprilie a.c., bărbatul, în vârstă de 36 de ani, din București, a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior arestat preventiv, pentru 30 de zile, ceilalți 2 tineri fiind cercetați pentru deținere de droguri de risc și de mare risc.