DRUMURI BLOCATE DIN CAUZA VREMII NEFAVORABILE

0

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (18:30), din cauza vremii nefavorabile, reprezentată de ploi, descărcări electrice, furtuni şi vânt puternic, mai multe drumuri naţionale care tranzitează partea de vest a ţării sunt în prezent blocate, astfel:

 

[sociallocker]

– DN1, localitatea Ciucea, judeţul Cluj;

– DN1R, între localităţile Horea şi Albac, judeţul Alba;

– DN6, ieşirea din Timişoara spre Lugoj, judeţul Timiş;

– DN7, între localităţile Petriş şi Bârzava, judeţul Arad;

– DN75, între localităţile Gîrda şi Arieşeni, judeţul Alba.

Recomandăm astfel conducătorilor auto ca, pe timpul ploii, fiecare manevră în trafic să fie efectuată numai după o temeinică asigurare. În situaţia în care vizibilitatea în oglinzile autovehiculului este redusă din cauza stropilor de ploaie, folosirea luminilor de către ceilalţi conducători auto reduce riscul producerii unor accidente pe fondul neasigurării la schimbarea direcţiei de mers. De aceea, recomandăm ca luminile de întâlnire să fie folosite pe timpul zilei, pe toate categoriile de şosele.

De asemenea, îi sfătuim pe şoferi să-şi păstreze calmul la volan, să circule cu atenţie deosebit de sporită şi să adopte permanent o conduită preventivă, pentru a putea evita producerea oricărui eveniment rutier.

Sursa: INFOTRAFIC

[/sociallocker]

 

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.