ELENA UDREA A FOST DUSĂ DIN AREST LA STRAJA

Mai mulţi tineri din Capitală au mers special pentru Festivalul Oamenilor de Zăpadă din Straja pentru a „deschide” o mină de gheaţă şi zăpadă în staţiunea din Valea Jiului. O altă creaţie inedită a fost şi Elena Udrea cu cătuşe cumpărate tocmai din Paris.
O vreme perfectă, zăpadă din belşug şi pârtii mai bune ca niciodată, de toate acestea au avut parte turiştii care au urcat în staţiunea hunedoreană Straja, la un festival unic în staţiunile montane din ţară. Festivalul Oamenilor de Zăpadă a adunat sute de concurenţi, tineri, bătrâni dar mai ales copii, toţi dornici să impresioneze cu creaţiile lor construite în zăpadă. De departe cei mai inventivi au fost câţiva turişti din Bucureşti, care au mers în staţiunea din Valea Jiului pentru a deschide o mină.
Mii de participanţi au fost înregistraţi la festivalul din Straja, iar printre ei s-au aflat şi turişti din Orientul îndepărtat, tocmai din China veniţi la schi.
O altă creaţie a turiştilor, care a stârnit zâmbete, a fost Elena Udrea, dar nu singură ci împreună cu Alina Bica. O perioadă au stat încătuşate, pentru că au ajuns direct din arest, însă mai apoi au fost „eliberate” în staţiune.
Nelispiţi au fost şi oamenii de zăpadă ori persoane de desene animate realizate de copiii înscrişi în concurs. Totodată, copiii sărmani din localităţile Văii au urcat la festival pentru a primi din partea organizatorului Festivalului Oamenilor de Zăpadă, dulciuri şi premii.
În Straja au fost înregistraţi şi în acest week-end circa 5000 de turişti.