Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  ELENA UDREA, ÎN CĂTUŞE LA GINECOLOG. CE I SE ÎNTÂMPLĂ PROTEJATEI LUI BĂSESCU, ÎN ÎNCHISOARE

  PUBLICAT ÎN

  Elena Udrea se scandalizează, din nou, în spatele gratiilor. Fostul ministru spune că este victima unor abuzuri în arest. Blonda lui Traian Băsescu se plânge că astăzi va fi dusă, în cătuşe, la un control ginecologic, fără voia sa.  Imediat după postarea Elenei Udrea, reprezentanţii Poliţiei au anunţat că examenul nu va fi efectuat dacă persoana încarcerată refuză în scris acest lucru.
  defileu
  Într-o altă postare, Elena Udrea a lansat şi un atac dur la adresa fostilor colegi de partid. Nu-i iartă nici pe Laura Codruta Kovesi si Florian Coldea. Udrea o acuza pe Kovesi ca „l-a exonerat şi mângâiat pe frunte pe Vasile Blaga”, imunitate de care s-ar bucura liderii PNL şi apropiaţii noului preşedinte, în vederea schimbării majorităţii parlamentare.
  Elena Udrea se arata nemultumita de replica pe care i-a dat-o ºefa DNA. Udrea o acuza pe Kovesi ca ii protejeaza pe toti cei care sunt apropiati ai presedintelui Klaus Iohannis.
  „Ieşirea procurorului-şef DNA, Laura Codruţa Kovesi, prin care l-a exonerat şi mângâiat pe frunte pe Vasile Blaga devoalează, de fapt, protecţia de care se bucură liderii PNL şi apropiaţii noului Preşedinte în această perioadă. Practic, aceştia sunt imuni pentru că este nevoie de ei în vederea schimbării majorităţii parlamentare. (…) Lupta Elenei Udrea este cu şefii a două instituţii: Laura Codruţa Kovesi şi Florian Coldea, care exercită puterea în România de o manieră ocultă”.
  Scrie echipa de comunicare a Elenei Udrea pe Facebook
  Laura Codruta Kovesi a declarat ca nu poate sa inceapa o urmarirea penala, doar in urma unui simplu denunt si susţine că Vasile Blaga nu este urmarit in dosarul Microsoft.
  „Eu, de cand conduc aceasta institutie, nu exista niciun dosar in DNA care sa isi fundamenteze acuzarea doar pe un denunt. Pe langa denunturi, intotdeauna se regasesc si alte probe: declaratii de martori, uneori interceptari, expertize, rapoarte de constatare.
  Vasile Blaga are vreo calitate sau a fost audiat pana in acest moment? 
  Nu este inceputa urmarirea penala fata de persoana care m-ati intrebat”.
  Elena Udrea s-a aratat nemultumita de faptul ca liderii PDL, precum Vasile Blaga, Radu Berceanu, Roberta Anastase si Adriean Videanu nu au fost nici macar audiaţi la DNA, in conditiile in care Dorin Cocos si Gabriel Sandu susţin că ar fi dat spagă milioane de euro in campania prezidentiala din 2009.
  sursa-antena3

  SPONSORIZATE

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  Senatoarea Lucica Dina Muntean și-a dat demisia din PNL!

  „După anunțul primarului Tiberiu Iacob Ridzi că va candida pentru un nou mandat din...

  Află cum te poți recupera după un infarct miocardic cu doar 20 de ședințe de oxigenoterapie în capsulă hiperbară!

  Ai rămas cu hipertensiune arterială, iar din aceasta cauză nu te poți liniști crezând...

  Cum să rezolvi problema veniturilor mici și să obții un certificat de competențe profesionale ca și Mecanic Auto în doar 3 zile?

  Lucrezi de ani buni în domeniul mecanicii auto dar veniturile tale sunt încă foarte...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  Donald Trump, Împușcat la un Miting Electoral în Pennsylvania: Două Persoane Decedate!

  Fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, a fost împușcat în timpul unui miting...

  Pisică salvată de pompieri după ce a căzut într-un canal în Petroșani

  O pisică a fost salvată ieri de către pompierii Detașamentului Petroșani, după ce a...

  IMPLICAT ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER MORTAL, ARESTAT PREVENTIV 

  În dimineața zilei de 12 iulie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost...