Elevii au mers în vizită la IPJ Hunedoara

În perioada 18-22.04.2016, în unităţile de învăţământ din ţară se desfăşoară programul educaţional „Să ştii mai multe, să fii mai bun” program ce  constă în derularea unui orar special, bazat pe activităţi cu caracter non-formal.
În cadrul acestui program, în data de 18.04.2016, poliţiştii Serviciului Rutier Hunedoara au primit, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean, vizita elevilor Şcolii Gimnaziale Andrei Şaguna, din municipiul Deva.
Cei mici au avut astfel ocazia să vizioneze mai multe clipuri educative pe teme rutiere, au purtat cu poliţiştii rutieri pe tema regulilor de circulaţie pe care trebuie să le respecte în calitate de pietoni, biciclişti sau viitori conducători auto şi au asistat la o prezentare a autospecialelor  din dotarea poliţiei (autospeciale ale poliţiei rutiere, ale Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi ale Serviciului Criminalistic).
Activităţi gen „Ziua Porților Deschise”, vor avea loc pe parcursul întregii săptămâni, nu doar la sediul IPJ, ci şi la nivelul mai multor subunităţi din judeţ. De asemenea, poliţiştii se vor deplasa la sediul unor unităţi şcolare pentru a le prezenta elevilor o parte dintre activităţile şi competenţele Poliţiei Române, precum şi pentru le explica cum pot acţiona pentru a nu deveni victime ale unor infracţiuni.