Elevii din Petroșani, la discuții cu primarul

Copiii au ridicat o serie de probleme ce ar trebui rezolvate, cele mai importante fiind legate de siguranța în zona unităților de învățământ. Administrația a luat imediat măsuri. ”Am avut astăzi o întâlnire deosebit de constructivă cu reprezentanții elevilor din clasa a VII-a de la Școala Gimnazială ”Avram Stanca” din Petroșani, implicați în activități de educație socială. Am analizat împreună mai multe variante care ar putea fi implementate pentru a rezolva problema traficului rutier aglomerat din proximitatea școlii.

Împreună cu reprezentanții Poliției Locale trebuie să aplicăm cele mai bune soluții pentru siguranța copiilor noștri, care este prioritară.
Am dispus, ca în fiecare zi la ora 7.30, la ora 12.00 și la ora 14.00 când finalizează cursurile elevii din clasele V – VIII în zonă să fie patrule ale poliției, care să dirijeze traficul și să preîntâmpine producerea unor evenimente rutiere nedorite!
Le mulțumesc elevilor implicați – Raluca Bădic, Iaela Ionesi, Polina Vasilieva și Răzvan Vlad, precum și profesorului coordonator Delia Cerna.
De asemenea, mulțumesc și prefectului județului Hunedoara, Călin Petru Marian, care a fost prezent la această întâlnire”, a precizat primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi.