Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  Este cea mai tare româncă: a câștigat două medalii de aur într-o zi!

  PUBLICAT ÎN

  Cristina Simion, cea mai bună atletă din lume la alergare montană pe distanță lungă, și-a mai adăugat două titluri în palmares. A devenit campioană la individual, dar și cu echipa, la Campionatul Balcanic desfășurat la Brașov.

  După opt luni în care doar s-a antrenat, Cristina Simion a participat la primul ei concurs de după Pandemie, Campionatul Balcanic desfășurat la Brașov, și, sub privirile Constantinei Diță Tomescu, și-a adjudecat două medalii de aur.

  Sportiva recunoaște că după o perioadă atât de mare în care nu a concurat, a avut emoții!

  ”Aceste medalii reprezintă foarte mult… Ținând cont că anul acesta e un an cu totul diferit, emoțiile au fost mari. De obicei, îmi dozez emoțiile înainte de concurs, dar neavând curse parcă le-am stăpânit mult mai greu. Toată perioada am făcut antrenamente, dar nu știam nivelul și mi-am confirmat că sunt bine” – Cristina Simion, campioană mondială de alergare montană pe distanță lungă în 2019. 

  Pentru Cristina, bucuria e cu atât mai mare cu cât acest concurs s-a desfășurat chiar la ea acasă, la Brașov.

  ”E o mândrie și mai mare că sunt acasă și am avut alături multe persoane dragi, care mi-au dat curaj încât să mă facă să îmi doresc mai mult titlul de campioană națională. Sunt de două ori fericită și pentru mine, și pentru medalia câștigată cu echipa” – Cristina Simion, campioană mondială de alergare montană pe distanță lungă în 2019.

  Atletismul și-a încheiat competițiile pe 2020

  La finalul acestui an competițional greu pentru toate sporturile din cauza Pandemiei de Coronavirus, Florin Florea, președintele Federației Române de Atletism se declară mulțumit!

  Sportul al cărui șef este a fost primul din România care și-a început activitatea după Starea de Urgență, iar atleții au participat la mai multe concursuri naționale și internaționale.

  Balcaniada de la Brașov a fost ultimul concurs de atletism din acest an.

  ”Sunt foarte fericit că am reușit să organizăm și această competiție… practic terminăm sezonul internațional ca și competiții sportive” – Florin Florea, președinte al Federației Române de Atletism.


   

  Sportivii români au câștigat 9 trofee

  Echipa României a cucerit nouă medalii la a 12-a ediție a Campionatului Balcanic de alergare montană pentru seniori și juniori 1, din Poiana Brașov. Trei medalii de aur, trei de argint și trei de bronz este palmaresul excelent al sportivilor români la ultimul concurs de atletism din acest sezon.

  La Campionatul Balcanic de la Brașov au mai participat sportivi din 5 țări România, Turcia, Bulgaria, Croația și Ucraina, cele mai puternice țări din cadrul Balkan Athletics, cu un total de 59 de sportivi.

  Acestea au luat împreună decizia de a organiza cea de-a 12 a ediție a Campionatului Balcanic de Atletism și de a transmite un mesaj pozitiv întregii comunități atletice, prin care să arate că atletismul trebuie să găsească modalități de a merge mai departe.

  SPONSORIZATE

  CNAIR: RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE ( >12 T) PE FONDUL CODULUI ROȘU DE CANICULĂ

  În contextul avertizării de cod roșu de caniculă emisă de Administrația Națională de Meteorologie...

  ITM HUNEDOARA: Măsuri de protecție în perioade cu temperaturi extreme ridicate

  (ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr.99 din 29 iunie 2000)În sensul O.U.G nr.99/2000, prin temperaturi extreme...

  STS: Mii de apeluri la 112 în weekendul cu primul cod roșu extins de caniculă

  Pe perioada de valabilitate a primului cod roșu de caniculă extins pentru mai mult...

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  GUVERNUL ROMÂNIEI INTRODUCE MĂSURI STRICTE PRIVIND SIGURANȚA RUTIERĂ: PERMISUL DE CONDUCERE POATE FI REȚINUT PENTRU 72 DE ORE

  Începând de astăzi, șoferii români care refuză testarea pentru alcool sau substanțe psihoactive, ori...

  MEDIC STOMATOLOG, UCIS ÎN PROPRIUL CABINET

  Un medic stomatolog din Brăila a fost găsit mort în propriul cabinet, într-un incident...

  AUTOTURISM RĂSTURNAT PE AUTOSTRADA A1 ÎN ZONA PECICA

  Astăzi, pe autostrada A1, la kilometrul 568, în zona Pecica, un autoturism s-a răsturnat...