Exclusiv! Apa Serv Valea Jiului, obligată să debranșeze și subunitățile CEH

3

Toate subunitățile Complexului Energetic Hunedoara, inclusiv minele, vor rămâne fără apă potabilă. Operatorul din Valea Jiului va trece la debranșări începând de mâine. Decizia vine ca urmare a faptului că n-a fost respectat graficul prin care ar fi trebuit stinsă datoria pe care Complexul Energetic Hunedoara o are către Apa Serv Valea Jiului. În plus, surse demne de încredere spun că reprezentanții CEH-ului ar fi fost nemulțumiți de decizia operatorului de apă de a debranșa Hotelul ONIX și sediul CEH din Petroșani, dar nu și unitățile miniere. La nivelul Apa Serv s-a decis la vremea respectivă ca apa să fie furnizată în continuare minelor, astfel ca miile de salariați care muncesc în subteran să nu fie afectați.
 

3 COMENTARII

  1. Asa , asa …. Sa se spele in Jiu ,ortacii …. Numai pe ile , sa nu cumva sa il debranseze , desi , a folosit apa , FARA CONTRACTE la farmacii si la porcarie , ani de zile …. Si , sint sigura , ca nici acum ,nu plateste apa , pt. ca ….el este in C.A si ….toti care , se invirtesc pe acolo , au apa GRATIS …. Ei sint complicii la scumpirea apei , cu 40 % ….

  2. Asa , asa …. Sa se spele in Jiu ,ortacii …. Numai pe ile , sa nu cumva sa il debranseze , desi , a folosit apa , FARA CONTRACTE la farmacii si la porcarie , ani de zile …. Si , sint sigura , ca nici acum ,nu plateste apa , pt. ca ….el este in C.A si ….toti care , se invirtesc pe acolo , au apa GRATIS …. Ei sint complicii la scumpirea apei , cu 40 % ….

  3. Asa , asa …. Sa se spele in Jiu ,ortacii …. Numai pe ile , sa nu cumva sa il debranseze , desi , a folosit apa , FARA CONTRACTE la farmacii si la porcarie , ani de zile …. Si , sint sigura , ca nici acum ,nu plateste apa , pt. ca ….el este in C.A si ….toti care , se invirtesc pe acolo , au apa GRATIS …. Ei sint complicii la scumpirea apei , cu 40 % ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here