Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  UPDATE: Mafia politică încearcă să se pună la adăpost și manipulează adevărul

  PUBLICAT ÎN


  Asistăm la un adevărat circ mediatic în aceste zile, mișcare orchestrată de grupuri mafiote și mai cu implicații în politic. Scenariul este halucinant iar regimul opresiv instaurat de guvernarea băseciană a îmbrăcat alte haine, cele liberale. Aceste grupuri s-au cantonat în Valea Jiului și se folosesc de anumite personaje pentru a distrage atenția de la problemele lor cu implicații penale, dacă este să dăm crezare jurnaliștilor din presa județeană. În acest joc mizerabil a fost atras și un prestigios post de televiziune, care a mizat pe buna credință și pe restabilirea adevărului. Credința unor jurnaliști că face ceea ce este corect a fost înșelată de oamenii care au fost mașinăriile de propagandă ale PDL-ului și care încearcă prin minciună, instigare și manipulare, să-și atingă scopul. Aceștia au schimbat doar coloratura, pentru că aceiași pedeliști sub umbrela PNL încearcă să-și facă jocul mizerabil. Un subiect de distragere a atenției este scandalul iscat în jurul șefului Poliției Lupeni. Scandalul din Straja a fost un bun pretext pentru ca grupările mafiote să încerce să-și pună oamenii pe anumite funcții, astfel încât să le fie asigurată protecția. Opinia publică trebuie să afle dacă sunt deficiențe, abuzuri, fapte de natură penală, iar presa trebuie să le reflecteze obiectiv. Nu să instige, nu să fabrice scenarii dincolo de adevăr și nu să linșeze mediatic. Dan Mocanu a fost linșat mediatic și i s-a refuzat dreptul la apărare, lucru care încalcă grav deontologia. Sunt martori care susțin că  li s-a propus să mintă sau măcar să spună ”ceva de rău despre el”, sau cum i s-au pus în cârcă evenimente petrecute la Lupeni, însă în acea vreme acesta era șef la Poliția Uricani. Probele audio-video nu mint și tocmai pentru a nu fi acuzați că manipulăm, mai jos le puteți studia și dumneavoastră, cititorii de bună credință. Șeful Poliției Lupeni are și el, poate, nerealizări ori chiar mai mult. Din acest motiv avem justiție, iar în acest caz DGIPI, SRI, DNA, DIICOT trebuie să se implice și să sancționeze drastic orice încălcare a legii, fie că este vorba de jurnaliștii care instigă și fabrică probe ori de polițiști sau șefi ai acestora. Tot DNA, IGPR, SRI și DGIPI trebuie să se sesizeze în legătură cu aceste grupări politice care finanțează scenarii ce aruncă în derizoriu munca a mii de polițiști și încearcă să-i intimideze. Aceste grupări pedeliste care acționează acum în Valea Jiului trebuie să știe că indiferent de câți șefi de poliție vor reuși să schimbe, câți procurori ori judecători vor amenința, tot nu va fi de ajuns pentru a închide gura presei corecte și independente. Indiferent de sutele și zecile de mii de euro cu care plătesc aceste campanii de presă, tot vor exista jurnaliști care nu le vor accepta banii și vor relata doar adevărul.

   

  SPONSORIZATE

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  Călin Petru Marian: Susținem scăderea tarifelor la apă, canal și la colectarea deșeurilor!

  Din postura de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara, Călin Petru Marian, candidatul PNL la...

  Călin Petru Marian: „Mintia are viitor! S-au făcut pași concreți importanți pentru realizarea investiției de peste un miliard de euro”

  Călin Petru Marian, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, transmite...

  Călin Petru Marian: Un sfert de secol de administrație publică, în slujba cetățenilor!

  Călin Petru Marian este candidatul PNL pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara. Este...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  Un hunedorean a crezut în dragostea cumpărată cu bani

  Bărbatul s-a îndrăgostit de o tânără și i-a făcut diferite cadouri gândindu-se că și...

  I-a dispărut autoturismul din fața casei

  I-a dispărut autoturismul din fața casei Un tânăr de 24 de ani, din Deva, a...

  Teroare în centrul Devei

  Un individ băut bine a pus pe jar autoritățile după ce a amenințat mai...