Fără constrângeri, fără obligații! Uite ce beneficii ai de pe urma unei „prietenii cu beneficii”!

Prietenia cu beneficii este un tip de relație care se potrivește acelor persoane care nu vor să se simtă legate sau constrânse, așa cum uneori se întamplă într-o relație obișnuită. Uite ce beneficii are acest tip de relație!

Prietenia– dacă nu avem o relație serioasă, de multe ori simțim nevoia să vorbim, să ieșim cu un bărbat care să ne asculte și să ne facă să râdem, să ne facă să ne simțim bine.  Un prieten cu beneficii este aceea persoană, mai mult, te atrage și îți place cum se desfașoară lucrurile în pat.

Sexul– după o desparțire dureroasă, cu siguranță nu vrei să te arunci într-o altă relație.

Asta nu înseamnă că nu vrei sa fii răsfățată sau ca viața ta sexuală se sfârșește. De aceea există prietenii cu beneficii. Poți să te bucuri de flirt și preludiu fără a te implica serios.

Experiente noi– poate cu fostul tău partener  nu ai avut curajul să experimentezi poziții noi sau să pui în aplicare toate fanteziile tale, din cauza grijilor că își va schimba impresia despre tine.

Când ai o relație de genul “prietenie cu beneficii” totul este mult mai simplu. Ceea ce se întamplă în dormitor, rămâne în dormitor.

Libertatea fiecare dintre noi avem nevoie uneori de spațiu, lucru de care ne lipsim de cele mai multe ori atunci când suntem într-o relație. Nu și în acest caz. Acum putem să ne bucuram de libertate, să ieșim unde  vrem, cu cine vrem și când vrem, fără să trebuiască să dăm explicații!