Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  Secretele FEMEII GEMENI

  PUBLICAT ÎN

  g
   
  Atrage magnetic şi reţine aproape orice privire, pentru că este o parteneră de conversaţie încântătoare, spirituală, provocatoare. E o ascultătoare care participă realmente la ceea ce-i povesteşti şi se arată foarte interesată de problemele tale. Mărturiseşte-i ambiţiile, dorinţele, temerile şi pregăteşte-te pentru răspunsuri. Unii oameni cred că e în van să încerci să rezolvi problemele altora oferindu-le soluţiile tale. Nu şi Geamăna, care adoră să analizeze situaţii, să disece motivaţii, să ofere sfaturi.
  E un harem într-o singură iubită. Zece femei ar trebui să muncească din greu să atingă virtuozitatea ei. Ca duhul din lampa fermecată, de fiecare dată când o chemi apare o femeie complet diferită, care te năuceşte, te încântă, te ţine sub vraja ei.
  Ia rapid decizii importante
  Îşi face prieteni uşor, dar nu e interesată de obicei într-o relaţie pe termen lung, care să o solicite excesiv. Totuşi îşi rezervă mereu timp şi atenţie să-şi facă prietenii fericiţi. Poţi să te bazezi pe ea pentru o încurajare rapidă, încântătoare, un telefonul la momentul oportun, un compliment de care ai nevoie. Inima ei este o carte deschisă pentru ca orice prieten s-o vadă – dar nici unul să nu o aibă.
  Vrea ca toată lumea s-o placă, deşi ei nu-i place neapărat de toată lumea. Practic, o deranjează dacă cineva îi ocupă prea mult timp sau o împovărează cu o problemă pe care ea a rezolvat-o deja.
  Caută permanent noi modalităţi de a-şi folosi energia abundentă şi exuberanţa. Va merge oriunde într-o clipă, fără să cântărească argumentele pro şi contra, şi deseori va lua decizii importante tot cât ai bate din palme. Pare să se bazeze mai mult pe impulsurile de moment decât pe judecata sa.
  O sută de emoţii pe minut
  Îi este destul de dificil să rămână concentrată asupra unei singure sarcini, pentru că interesele ei migrează mereu spre următoarea. Nimic n-o fascinează mai mult decât noul. De aceea, se simte deseori dezorganizată. Jură că va face un lucru pâna la capăt şi s-ar putea să încerce cu adevărat. Dar nu poate. Odată ce ajunge pe la mijloc, începe să se simtă neliniştită, nerăbdătoare să pornească pe acea cărare nedescoperită care promite să fie mult mai interesantă.
  Foarte fluctuantă, poate să traverseze  toată gama de emoţii de la A la Z în răstimpul în care alţii abia ajung de la A la B. Este la fel de dificil pentru ea să se lege de o singură emoţie, pe cât îi este să se lege de un singur iubit, o singură slujbă sau un singur plan.
  Femeie uimitoare şi complexă, camarad vesel pe care îl îndrăgeşti, fiinţă plină de viaţă  – uneori cade pradă unor pase întunecate, când se îndoieşte de sine şi o invadează teroarea absolută faţă de necunoscut. Atunci are nevoie de un umăr puternic de care să se sprijine.
  Mai mulţi iubiţi? Nicio problemă!
  Deşi e caldă şi afectuoasă, mulţi o privesc ca pe o persoană cu sânge rece. Asta pentru că are tendinţa să se bazeze mai mult pe gândirea ei decât pe sentimente. Zodia Gemeni e guvernată de Mercur, planeta inteligenţei. Aşadar trebuie să te întâlneşti cu ea la nivelul intelectual.
  Nu încerca s-o condiţionezi cu ceva. E un spirit liber, nu o pasăre pe care s-o închizi într-o colivie aurită. Nimic n-o face să se simtă mai bine decât momentul când ajunge într-un loc care-i place sau când pleacă dintr-un loc unde nu-i place. Iar asta este valabil şi în privinţa relaţiilor cu ceilalţi.
  Caută compatibilitate mentală cu iubitul ei, nu doar erotică. De aceea n-o s-o prea surprinzi într-o poziţie de inferioritate. De obicei este mai atrasă de ideea să fie femeie de carieră decât gospodină. Dacă vrea, poate să facă bine ambele lucruri. Dar dacă e forţată să le facă pe amândouă, s-ar putea să se revolte rapid. E înclinată să se încurce cu mulţi bărbaţi, mai ales în tinereţe. De obicei nu se mulţumeşte să-şi asume sarcina de a schimba viaţa, caracterul şi cariera unui singur iubit.
  Fascinantă, exasperantă, femeie get-beget
  Oricum remobilează constant, redecorează, caută un nou loc unde să locuiască, testează mâncăruri, diete, distracţii noi – niciodată nu e chiar mulţumită cu felul în care sunt lucrurile. Când nu lucrează asupra ei şi asupra mediului înconjurător, va lucra asupra iubitului ei – încercând să-l „îmbunătăţească”. Poate asta explică de ce atât de multe Gemene atrăgătoare tind să rămână singure. Nu poate să facă nimic cu această trăsătură, aşa că bărbatul trebuie să înveţe să se descurce cu ea. Schimbarea este parte din matricea vieţii ei – singurul lucru pe care nu-l poate schimba!
  Îi place luxul şi se va strădui să aibă parte de el. Asta include uneori să profite de propriul sex appeal. Pentru că e atât de detaşată emoţional,  îi este uşor să folosească sexul ca o armă. Şi are tot farmecul şi toată imaginaţia să facă din el o armă infailibilă.
  În relaţiile cu bărbaţii face deseori un joc ce pare lipsit de inimă. Dar un iubit pe care l-a nedreptăţit e de obicei doritor să ierte şi să uite – dacă îl primeşte înapoi.
  Cei care pot ţine pasul cu ea vor trăi experienţe aparte. În fond, unde poţi găsi pe cineva care să-ţi facă viaţa măcar pe jumătate atât de interesantă cum ţi-o face ea? E fascinantă, exasperantă – şi femeie până în vârful unghiilor.
  sursa-astrosecretewordpress.com

  SPONSORIZATE

  CNAIR: RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE ( >12 T) PE FONDUL CODULUI ROȘU DE CANICULĂ

  În contextul avertizării de cod roșu de caniculă emisă de Administrația Națională de Meteorologie...

  ITM HUNEDOARA: Măsuri de protecție în perioade cu temperaturi extreme ridicate

  (ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr.99 din 29 iunie 2000)În sensul O.U.G nr.99/2000, prin temperaturi extreme...

  STS: Mii de apeluri la 112 în weekendul cu primul cod roșu extins de caniculă

  Pe perioada de valabilitate a primului cod roșu de caniculă extins pentru mai mult...

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  GUVERNUL ROMÂNIEI INTRODUCE MĂSURI STRICTE PRIVIND SIGURANȚA RUTIERĂ: PERMISUL DE CONDUCERE POATE FI REȚINUT PENTRU 72 DE ORE

  Începând de astăzi, șoferii români care refuză testarea pentru alcool sau substanțe psihoactive, ori...

  MEDIC STOMATOLOG, UCIS ÎN PROPRIUL CABINET

  Un medic stomatolog din Brăila a fost găsit mort în propriul cabinet, într-un incident...

  AUTOTURISM RĂSTURNAT PE AUTOSTRADA A1 ÎN ZONA PECICA

  Astăzi, pe autostrada A1, la kilometrul 568, în zona Pecica, un autoturism s-a răsturnat...