FIRME DE MAXI TAXI DIN VALE, AMENDATE CU 500 DE MILIOANE DE LEI VECHI

Sancţiunile au fost date în urma unei acțiuni de control pe linia transportului județean de persoane efectuat pe raza localităților Aninoasa și Lupeni.
În urma acestei acțiuni, s-a constatat că 5 operatori de transport (Eurohod Tour SRL Târgu-Jiu, Unirea Ecotrans SRL Petroșani, Londo BCD Tour SRL Aninoasa, Darmirektrans SRL Târgu-Jiu și Emadis Servicii SRL Uricani) efectuau transport de persoane fără a deține licență de traseu.
Prin urmare, au fost întocmite procese verbale de constatare și sancționare și s-a dispus achitarea unor contravenții în valoare de 10.000 lei pentru fiecare operator, în conformitate cu Legea nr. 92/2007 privind serviciile de transport public local. Adrian David, consilier județean cu atribuții de vicepreședinte al Consiliului Județean Hunedoara, în calitate de coordonator al Serviciului Autoritate Județeană de Transport a declarat următoarele: ”Acest control face parte dintr-un amplu program destinat eradicării fenomenului ”pirateriei” în transportul rutier de persoane, urmând ca astfel de acțiuni să fie efectuate ori de câte ori va fi necesar.”
rps20150211_115557