Fiul lui Sile Cămătaru, prins de polițiști cu focuri de armă!

Fiul lui Sile Cămătaru a fost prins de polițiști după ce au fost trase în aer mai multe focuri de avertisment.Polițiștii au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare fiindcă a refuzat să oprească la un control în trafic.
Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru, era căutat de polițiști de două luni, după ce a înjunghiat un tânăr într-un club din Timișoara.

Albert Balint, se află în acest moment la Timișoara, la audieri. Acesta va fi reținut pentru incidentul din luna octombrie.
Polițiștii au încercat să-l oprească după ce au remarcat că avea numere de înmatriculare străine. I-au făcut semn să oprească mașina, dar a refuzat. Autoritățile s-au văzut nevoite să-l urmărească în trafic, însă la un moment dat acesta a părăsit autoturismul și a fugit. Polițiștii l-au somat, iar apoi au tras un foc un plan vertical și, în cele din urmă, au reușit să-i imobilizeze și să-l ducă la secție pentru audieri.
Deși se afla la volan, nu are permis de conducere. Acesta urmează să fie reținut pentru incidentul din octombrie. Fiul lui Cămătaru l-a înjunghiat cu un cuţit, în faţa unui club de manele din Timişoara, pe un tânăr de 29 de ani. În urma incidentului, acesta a fost dus la spital, unde a avut nevoie de îngrijiri medicale.