Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  Flagrant! Polițistul Alin Muntean își lua amanta la acțiunile brigăzii

  PUBLICAT ÎN

  Subcomisarul Alin Muntean din cadrul BCCO Alba a uitat de proceduri, de lege, de statut și de orice înseamnă respectarea drepturilor suspecților. Mărturii uluitoare apar acum, iar destăinuirile sunt făcute chiar de un apărător al legii forțat să asiste la ilegalitățile subcomisarului.
  Avocata cu care Muntean avea o relație, deși este însurat, era obligată să asiste la acțiuni, la audieri de supecți, în ciuda faptului că era  pusă în pericol atât din punct de vedere profesional cât și fizic. Ba chiar a fost nevoită să-și folosească și bunurile personale cum ar fi autoturismul propriu la o acțiune, deși acest lucru este contrar legii. Avocata i s-a plâns comisarului șef Traian Berbeceanu despre toate aceste aspecte, iar confesiunea a fost înregistrată. Ca un exemplu, într-o duminică, avocata a fost luată de polițistul Muntean la Deva, la Garda Financiară, ca polițistul să audieze o persoană. Au mers la biroul unui comisar din instituția de control financiar, iar avocatei i s-a spus să aștepte câteva minute la o cofetărie din preajmă, timp în care polițistul Alin Muntean avea să se asigure că în  sediul Gărzii Financiare nu este cineva care să-i poată vedea.  Avocata a fost chemată în biroul unde avea să fie audiată persoana, iar ca *suspectul* să nu intre la bănuieli, polițistul i-a spus că amanta lui are calitatea de anchetator spre stupefacția avocatei. Acesata i se plânge lui Berbeceanu despre acest lucru și chiar îi spune că Alin Muntean îi pune în pericol cariera, pentru că suspectul ar putea să o vadă ulterior la Barou. Avocata nu este de acord nici cu încălcarea procedurilor de către Alin Muntean și descrie o situație în care un suspect este citat pentru audieri fără a i se respecta toate drepturile.
  Audio: Avocata/ Berbeceanu-„NECENZURAT”

  „PRECIZEZ CĂ INREGISTRAREA NU ESTE PRELUCRATA PENTRU A SE *AUZI* MAI BINE!” „FAC ACEASTA MENȚIUNE PENTRU CĂ POATE CONSTITUI MIJLOC DE PROBĂ!”
  În scrisoarea sa, Traian Berbeceanu descrie încă o situație în care chiar viața avocatei a fost pusă în pericol. Berbeceanu vorbește și despre faptul că inclusiv procurorul Ioan Mureșan de la DIICOT Alba știa de încălcarea legii de către Alin Muntean, în momentul în care a luat un *civil* la acțiune, însă s-a făcut că nu vede nimic  în neregulă. *Un alt dosar inregistrat si instrumentat de cms sef Man Victor, scms Muntean Alin, proc sef Muresan Ioan si proc Cean Sergiu, a fost cel privitor la gruparea coordonata de CIOCIU IOAN din Sibiu, care aveau ca si preocupari infractionale contraband cu aur provenit dinTurcia. In cadrul acestui dosar, Man Victor, Muntean Alin si Selaru Florina s-au deplasat in mai multe randuri la frontier cu Bulgaria, la punctual de trecere Giurgiu pentru a intercepta transporturi ilicite de aur facute de membrii gruparii. Cei trei figurau ca se deplaseaza cu auto de serviciu sens in care erau intocmite si ordinele de serviciu. In realitate insa, Muntean Alin lua cu el pe av. Crisan Raluca din cadrul Baroului Alba , amanta sa de mai multi ani. Muntean Alin se deplasa cu masina acesteia iar Man cu Selaru cu masina de serviciu. La o astfel de deplasare Muntean Alin a fost surprins de aparatul radar si a falsificat ordinul de serviciu, scriind numarul de inmatriculare al masinii amantei. Desi actiunea era conspirata, cei trei politisti nu au tinut cont de acesta si au implicat si o persoana civila in aceste activitati, Muntean Alin pastrand permanent legatura cu SOS Alba Iulia , care realiza interceptarile convorbirilor telefonice purtate de suspecti, dupa care se consulta cu amanta deconspirand in acest fel si acest mijloc investigativ. Mai mult, politistii s-au deplasat avand asupra lor armamentul din dotare, fiind vorba de actiuni de prindere in flagrant. Au fost incalcate toate procedurile existente, putand fi puse in pericol integritatea corporala si chiar viata av Crisan Raluca, cu atat mai mult ca cat un transport a fost ratat si s-a pornit in urmarirea masinii in care se presupunea ca se afla aurul de contrabandă*.

  SPONSORIZATE

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  Călin Petru Marian: Susținem scăderea tarifelor la apă, canal și la colectarea deșeurilor!

  Din postura de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara, Călin Petru Marian, candidatul PNL la...

  Călin Petru Marian: „Mintia are viitor! S-au făcut pași concreți importanți pentru realizarea investiției de peste un miliard de euro”

  Călin Petru Marian, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, transmite...

  Călin Petru Marian: Un sfert de secol de administrație publică, în slujba cetățenilor!

  Călin Petru Marian este candidatul PNL pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara.Este...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  HUNEDOARA: ACCIDENT RUTIER ÎN ȘOIMUȘ! VIDEO

  Un grav accident rutier s-a produs astăzi în localitatea Șoimuș, județul Hunedoara, pe DN...

  HUNEDOARA: DOI POLIȚIȘTI SALVEAZĂ UN BĂRBAT DE LA SINUCIDERE PE BARAJUL DIN SOHODOL 

  Pe 21 iunie 2024, ziua a fost marcată de o intervenție eroică a doi...

  URGENȚĂ METEOROLOGICĂ: COD ROȘU ȘI PORTOCALIU DE CANICULĂ ÎN APROAPE TOATĂ ROMÂNIA!

  Situație Critică: Pericol Extrem de Caniculă și FurtuniAstăzi va fi o zi de foc...