Focuri de armă în Bucureşti, după ce un tânăr a târât un poliţist pe capota maşinii-VIDEO

Un poliţist din Bucureşti a fost rănit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a fost târât cu maşina aproximativ 20 de metri, de un şofer de 22 de ani care nu a oprit la semafor şi, ulterior, a refuzat să prezinte documentele, anunţă Poliţia Capitalei. Şoferul a fost imobilizat după ce a lovit două maşini de poliţie, iar pentru imobilizarea lui au fost trase trei focuri de armă în aer şi s-a folosit un spray lacrimogen.

Bărbatul de 22 de ani este, Roni Herşcovici, fiul unui traficant de droguri. Poliţistul rănit de tânăr ar fi suferit fracturi la mai multe degete.
Roni Herşcovici este fiul lui Carol Herşcovici, un traficant de droguri prins în 2001 de poliţişti, pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei, cu peste 1.000 de tablete de Ecstasy asupra sa.
După mai multe ore de audieri la Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei, tânărul cercetat pentru tentativă de omor, ultraj şi distrugere a fost reţinut, sâmbătă seară, pentru 24 de ore de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Bărbatul de 22 de ani urmează să fie prezentat unui judecător de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă.